FeaturedΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Νεμάνια Άντριτς!(pics+vids)

Δείτε το βιογραφικό του φερόμενου ως μεταγραφικού στόχου του ΠΑΣ Λαμία, Νεμάνια Άντριτς.

Πριν από λίγη ώρα το αθλητικό σάιτ «Sport24» ανέφερε σε δημοσίευμά του πως ο ΠΑΣ Λαμία έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Νεμάνια Άντριτς, της Ουγγρικής Μπαλμαζουιβάρος.

Το LamiaSports βρήκε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρετε για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και σας παρουσιάζει την ποδοσφαιρική ζωή του.

Νεμάνια Άντριτς

Ο γεννημένος στο Βελιγράδι Νεμάνια Άντριτς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2004 στην τοπική ομάδα της Obilic, μένοντας εκεί μόλις για μία σεζόν.

Από το 2002 έως και το 2012 φορούσε τη φανέλα της Rad, με την οποία αγωνίστηκε σε 154 συμμετοχές έχοντας 8 γκολ και 8 ασίστ συνολικά.

Τα περισσότερα παιχνίδια του τα πραγματοποίησε αγωνιζόμενος ως αριστερός εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει εξίσου εύκολα και στα δεξιά της επίθεσης αλλά και στο κέντρο αυτής.

To 2012 ο Άντριτς έφυγε για πρώτη φορά από την Σερβία και μετακόμισε στην Ουγγαρία για λογαρισμό της ETO FC Gyor.

Με την Gyor κατάφερε να παίξει σε 80 παιχνίδια συνολικά, πέτυχε 14 γκολ ενώ μοίρασε και 6 ασίστ. Μάλιστα, το 2013 στέφθηκε πρωταθλητής Ουγγαρίας με την συγκεκριμένη ομάδα, με αυτή να είναι η μοναδική κατάκτηση πρωταθλήματος για τον ίδιο.

Όταν αποχώρησε από την Gyor, παρέμεινε στην Ουγγαρία αλλά φόρεσε τη φανέλα της Ujpest FC, όπου και με αυτή είχε γεμάτες σεζόν.

Αγωνίστηκε σε 80 παιχνίδια, κατάφερε και έβαλε 18 γκολ ενώ έδωσε και 14 ασίστ πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Σέρβος, ο οποίος πήρε και την ουγγρική υπηκοότητα, μεταγράφηκε στην Balmazujvaros FC, με την οποία αγωνίστηκε σε 31 ματς, πετυχαίνοντας 6 γκολ ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.

Δείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον Άντριτς:

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Νεμάνια Άντριτς:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button