Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

Δεύτερη προπόνηση αξιολόγησης για την ομάδα ΠΑΣ Λαμία Futsal!

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε την δεύτερη προπόνηση αξιολόγησης για την επάνδρωση της ομάδας Futsal του συλλόγου.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε την δεύτερη προπόνηση αξιολόγησης για την επάνδρωση της ομάδας Futsal του συλλόγου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι η δεύτερη προπόνηση αξιολόγησης για ποδοσφαιριστές, με στόχο την περαιτέρω επάνδρωση της ομάδας σάλας που θα συμμετάσχει στην Α΄ Εθνική (STOIXIMAΝ FUTSAL SUPERLEAGUE)  θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου στο ΔΑΚ Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο Λαμίας με ώρα προσέλευσης 19:00 και αφορά ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2007 και μεγαλύτερους, ενώ μπορούν να συμμετέχουν και όσοι δεν ήταν παρόντες στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε προ δεκαημέρου στο γήπεδο Μεγάλης Βρύσης.

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν μαζί τους πλήρη αθλητική περιβολή [αθλητικά παπούτσια (όχι με τάπες), επικαλαμίδες, κάλτσες, σορτς και φανέλα λευκής ή μπλε απόχρωσης] και σε ισχύ την κάρτα υγείας.

Υπενθυμίζεται για ακόμα μία φορά ότι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν δελτίο στο 11Χ11, μπορούν να εκδίδουν ξεχωριστό δελτίο και σε σωματείο σάλας (5χ5) και να αγωνίζονται και στα δύο ξεχωριστά, πλέον, αθλήματα ακόμα και σε διαφορετικούς συλλόγους. Οι ποδοσφαιριστές έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται και στο Futsal και στο 11Χ11, χωρίς κανένα περιορισμό σχετικό με το δελτίο τους. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί κι έχει τα απαραίτητα προσόντα να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του αθλήματος που έχει ραγδαία ανάπτυξη στη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον έφορο του τμήματος κ. Βασίλειο Κατσαρέλη τηλ. 6974035073 ή τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Τσαπραζλή τηλ:6978023349.

Εκ του Δ.Σ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button