Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Σκορ στο Μπέργκαμο, κίνητρο στο Βαγιέκας

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στην Ευρώπη συνεχίζονται οι μεταγραφές παρ όλο που τα περισσότερα πρωταθλήματα μετά την επανεκκίνηση δεν έχουν τελειώσει ακόμη.

Στην Γερμανία η Μπάγερν Μονάχου απέκτησε τον Σανέ από τη Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει η Γερμανική Bild με δημοσίευμα της.Ο Σανε φέτος λόγω σοβαρού τραυματισμού, έμεινε εκτός δράσης για όλη την ποδοσφαιρική σεζόν. Ωστόσο τώρα είναι πανέτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς όμως για λογαριασμό με τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Σανέ έκλεισε στην ομάδα της Γερμανίας, με πενταετές συμβόλαιο, με τους Βαυαρούς να αξιώνουν το πόσο των 60.000.000 ευρώ. Τις προσεχές μέρες κιόλας ο παίκτης θα έρθει στο Μόναχο για τις τελικές υπογραφές και να γίνει επίσημα παίκτης της  Βαυαρικής ομάδας.

Δημοσίευμα στην Ισπανία από την «Μundo Deportivo» αναφέρει ότι Ο Μαραντόνα συμφώνησε να αναλάβει την Εθνική Ισπανίας …και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο…τον Ιούλιο.

Στα στοιχηματικά μας τώρα με δυο επιλογές συνεχίζουμε και σήμερα σε Ιταλία και Serie A και στην Segunda Division στην Ισπανία.

Στις 20:30 Αταλάντα-Νάπολι και στην Ισπανία στις 22:45 Ράγιο Βαγιεκάνο-Μάλαγα σε ένα παιχνίδι με λίγη απ΄την αίγλη της La Liga προηγούμενων χρόνων.

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και της στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button