ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΣ Λαμία -Ατρόμητος

Δείτε ποιον όρισε η ΚΕΔ για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος του ΠΑΣ Λαμία με τον Ατρόμητο.

Δείτε ποιον όρισε η ΚΕΔ για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος του ΠΑΣ Λαμία με τον Ατρόμητο.

Πριν από λίγα λεπτά η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές της 26ης αγωνιστικής. Στο ματς της Λαμίας με τον Ατρόμητο διαιτητής θα είναι ο Βρέσκας από την Πιερία με βοηθούς τους Νικολαΐδη από τη Μακεδονία και τον Καλαμπόκη από την Αιτία/νια.

Τέταρτος ο Βάτσιος από την Δυτική Αττική και στο VAR ο Σιδηρόπουλος.

Ο Τάσος Παπαπέτρου επιστρέφει στους αγώνες με την ΚΕΔ να τον ορίζει στο Αστέρας Τρίπολης-Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά το μεγάλο ματς της αγωνιστικής, το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ διαιτητής ορίστηκε ο Εσθονός Κρίστο Τόβερ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Ο 39χρονος ρέφερι έχει διαιτητεύσει στο παρελθόν δύο αγώνες του ΠΑΟΚ, συγκεκριμένα το Τσέλσι-ΠΑΟΚ 4-0 (2018) και ΠΑΟΚ-Βαλερένγκα 3-0 (2011). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ, Στεν Κλάασεν, 4ος ο Ευαγγέλου στο VAR ο Βέλγος Νάθαν Βερβμπόομεν, με τον Μεϊντάνα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Superleague Interwetten, ο Τζοβάρας θα είναι στο ΑΕΛ-Ολυμπιακός (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Μανούχος στο Βόλος-ΑΕΚ (VAR ο Γκορτσίλας), ο Διαμαντόπουλος στο Άρης-ΟΦΗ (VAR ο Φωτιάς), και ο Καραντώνης στο Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός (VAR ο Κουμπαράκης)

Διαβάστε επίσης

Back to top button