Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πέρασε τον Εργοτέλη ο Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός  επικράτησε του Εργοτέλη με 2-0 τσεκάροντας έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Αρχικά οι δύο ομάδες δεν είχαν καλό ρυθμό στο παιχνίδι τους, στη συνέχεια ο Εργοτέλης πίεσε ψηλά, είχε την κατοχή αλλά οι Σερραίοι ήταν αυτοί που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα στο 37′ ο Εργοτέλης έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Πάτα ανέτρεψε τον Γκούρτσα και στο φάουλ που ακολούθησε ο Πόζογλου έκανε το 1-0 με απευθείας εκτέλεση.

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου τα “λιοντάρια” τελείωσαν το παιχνίδι με τον Γκούρτσα  να κερδίζει πέναλτι και να γράφει ο ίδιος το 2-0.

Απο εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς ο Εργοτέλης δεν βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να ζητήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός: (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσελεπίδης (66′ Σιάκκας), Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Τσιμίκας, Τσαμπούρης, Πόζογλου, Γκέκας (62′ Παπουτσογιαννόπουλος), Ρούτσης (73′ Τζιτζικαλάκης), Γκούρτσας.

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Λαμπάκης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπούζας (68′ Μαζουλουξής), Βογιατζής, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (82′ Ροβίθης), Μπουτσάκης (86′ Ιατρούδης), Σταματάκος, Κάιπερς.

Διαιτητής: Γκορτσίλας(Μακεδονίας)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Αϊνάλης(Μακεδονίας)

4ος: Βουρνάλης(Μακεδονίας)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button