Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η πρόταση στον Πινέδα και η προσθήκη ενός στόπερ στο επίκεντρο για την ΑΕΚ

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα για να κάνει... μόνιμα δικό της τον Ορμπελίν Πινέδα είναι η ΑΕΚ η οποία πέρα της διαφαινόμενης πρότασης στον Μεξικανό εξετάζει και την απόκτηση ενός στόπερ. #stoiximan_slgr #aekfc #OrbelinPineda #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα για να κάνει… μόνιμα δικό της τον Ορμπελίν Πινέδα είναι η ΑΕΚ η οποία πέρα της διαφαινόμενης πρότασης στον Μεξικανό εξετάζει και την απόκτηση ενός στόπερ. #stoiximan_slgr #aekfc #OrbelinPineda #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Στο επίκεντρο φαίνεται πως βρίσκεται η παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ μετά και τα δημοσιεύματα που θέλουν την «Ένωση» να έχει καταθέσει πρόταση στον Μεξικανό ώστε να φορέσει οριστικά τα «κιτρινόμαυρα».

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι δεδομένο ότι επιθυμεί να έχει και τη νέα σεζόν τον Πινέδα στην ομάδα, καθώς αυτός απέδωσε τα μέγιστα βοηθώντας στην κατάκτηση του νταμπλ, με τον πρόεδρο της Θέλτα να επιβεβαιώνει την κρούση που είχε από την ΑΕΚ.

Πέραν του 27χρονου ποδοσφαιριστή, στο επίκεντρο για τους νταμπλούχους βρίσκεται και η απόκτηση ενός στόπερ με τον Νέστορ Αραούχο να εξετάζεται αλλά να μην είναι το πρώτο όνομα στη λίστα, την στιγμή που δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η αποχώρηση του Νορντίν Άμπραμπατ από το ρόστερ παρά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του.

Επιπροσθέτως η περίπτωση της ενίσχυσης των γκολπόστ εξαρτάται καθαρά από το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς και τις αποφάσεις που μπορεί να πάρει για το μέλλον του.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button