FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βράβευσε τον ΠΑΣ Λαμία η Περιφέρεια!

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με μια άκρως επίσημη τελετή, βράβευσε την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία για την άνοδό της στην Σούπερ Λιγκ, για πρώτη φορά μετά από 53 χρόνια ιστορίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Περιφέρειας στην Πλατεία Ελευθερίας, με τις βραβεύσεις να κάνουν οι Αντιπεριφερειάρχεις Θύμιος Καραΐσκος, Κώστας Αποστολόπουλος και ο Θεμιστοκλής Χειμάρας.

Επίσης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δημήτρης Τιμπλαλέξης, Θανάσης Γιαννόπουλος και Απόστολος Γκλέτσος βράβευσαν παίκτες, διοικητικό συμβούλιο και τεχνικό τιμ.

Για την εκδήλωση αυτή αλλά και για την άνοδο της Λαμίας στην Σούπερ Λιγκ ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος δήλωσε: «Αυτονόητο να είμαστε στο πλευρό της ομάδας. Είμαστε όλοι εδώ να βραβεύσουμε και να τιμήσουμε την ομάδα για την ιστορική της άνοδο στη Super League. Μια άνοδος που αποτελεί ύψιστη τιμή για την πόλη, το Νομό, την Περιφέρεια. Βραβεύουμε τους άριστους. Την ομάδα που μας έκανε υπερήφανους. Τον οραματιστή της μεγάλης αυτής επιτυχίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου και το Δ.Σ. της ομάδας, τον αρχιστράτηγο, Μπάμπη Τεννέ και τους παίκτες. Πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε νέες επιτυχίες στη μεγάλη κατηγορία».

Από την άλλη ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι το φετινό για τη Λαμία. Σημασία έχει ότι φτάσαμε στον προορισμό μας».

Τέλος, τον λόγο πήρε ο «πρωτομάστορας» της επιτυχίας αυτής ο Μπάμπης Τεννές ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Την Κυριακή, ολοκληρώνεται ένα υπέροχο ταξίδι για τον ΠΑΣ Λαμία. Σε δύο μήνες, ξεκινάει ένα εξίσου πολύ όμορφο ταξίδι που εύχομαι να κάνει τον κόσμο της Λαμίας ξανά υπερήφανο και να διαρκέσει για αρκετά χρόνια. Με τη βοήθεια του Δήμου και της Περιφέρειας, η Λαμία μπορεί να τα καταφέρει».

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button