Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε ακρόαση για τις κάμερες στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενήργησε μετά από καταγγελία του ΠΑΟΚ

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε δημοσίευμά της αναφέρει πως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάλεσε σε ακρόαση την ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά τη καταγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για παράβαση του αθλητικού νόμου που αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε αυτή την ενέργεια μετά τα γεγονότα στα αποδυτήρια του “Γ. Καραϊσκάκης” στα ματς με ΑΕΚ, για Κύπελλο, και Πλατανιά, για πρωτάθλημα.

Οι κάμερες που υπάρχουν στο “Γ. Καραϊσκάκης” και στις οποίες πρέπει να έχει πρόσβαση η Αστυνομία δεν λειτούργησαν και το θέμα προέκυψε όταν ζητήθηκε το υλικό από τη Διεύθυνση Αθλητικής Βίας και η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά ανέφερε ότι δεν έχει το εν λόγο υλικό.

Εφόσον η ΕΕΑ κρίνει ότι υπάρχει παραβίαση των συγκεκριμένων διατάξεων, ο Ολυμπιακός θα κινδυνεύσει με ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, πρόκειται για ποινή άνευ ουσίας, αφού η σεζόν έχει ολοκληρωθεί. Πάντως, θα αναγκαστεί να τοποθετήσει κάμερες εν όψει της νέας σεζόν η ομάδα του Πειραιά. Η υπόθεση δεν συζητήθηκε την Πέμπτη, καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button