FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία… μέσα από τα «μάτια» του Football Manager 2017!(pics)

Η άνοδος του ΠΑΣ Λαμία στη Σούπερ Λιγκ είναι γεγονός και μετά από 53 χρόνια ιστορίας η ομάδα της Φθιώτιδας πανηγυρίζει επιτέλους την άνοδό της στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας εκτός από τον κόσμο και τους διοικούντες είναι και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι με τις αποδόσεις τους και με τον προσωπικό αγώνα που έκαναν ανέβασαν την ομάδα κατηγορία και επίπεδο.

Το LamiaSports σας παρουσιάζει μέσω του προσομοιωτή προπονητικής ή αλλιώς Football Manager 2017, τους ποδοσφαιριστές που «κλέψανε» φέτος την παράσταση από τον ΠΑΣ Λαμία.

Ας αρχίσουμε λοιπόν με τον «άσσο» κάτω από τα δοκάρια. Μπορεί ο Λουίτζι Τσενάμο να είναι το μεγάλο όνομα στο τέρμα, όμως ο αρχηγός Βαγγέλης Πίτκας ήταν αυτός που για αρκετό χρονικό διάστημα υπερασπίστηκε την εστία της φθιωτικής ομάδας.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ φέτος είχε πολλά πρόσωπα με τους, Ανέστη Αναστασιάδη, Δημήτρη Κοτσώνη και Στρατή Βαλιό να παίρνουν όλη συμμετοχές εν’ αλλάξ.

Στα άκρα της άμυνας είχαμε συνήθηως δύο ονόματα. Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος είχε θέση βασικού δεξιά της άμυνας, ενώ ο Σταύρος Πεταυράκης ήταν στην άλλη πλευρά, καλύπτοντας το αριστερό άκρο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ως «βράχος και μεσολαβητής» παράλληλα της άμυνας και της επίθεσης ήταν ο Σουλεϊμάν Όμο. Ο Νιγηριανός αμυντικός χαφ ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη Football League συνολικά για φέτος.

Από την άλλη πιο μπροστά από τον Όμο, αυτή που τροφοδοτούσαν τους επιθετικούς χαφ ήταν οι δύο Σέρβοι. Μίλος Τζόκιτς και Μάρκο Μπλάζιτς πραγματοποιήσαν εξαιρετικό πρωτάθλημα αμφότεροι. Επίσης, άξιοι αντικαταστάτες ήταν Αντρέ Ρότσα και Μιχάλης Αυγενικού.

Στα άκρα της επίθεσης, είδαμε φέτος ένα αχτύπητο δίδυμο. Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ο πρώτος σκόρερ της Λαμίας, μαζί με τον Βραζιλιάνο «βιρτουόζο» της μπάλας Βάντερσον, ταλαιπώρησαν αρκετές άμυνες της Football League. Καλές εμφανίσεις είχε και ο Αλέξανδρος Καραγιάννης όποτε χρειάστηκε να βοηθήσει την ομάδα του.

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης τις πιο πολλές φορές είδαμε να αγωνίζεται ο Φιόρι Ντουρμισάι. Καλές εμφανίσεις, κρίσιμα γκολ και πολύ ξύλο στις αντίπαλες άμυνες από τον δανεικό ποδοσφαιριστή από τον Πανιώνιο. Επίσης, ο Λευτέρης Ματσούκας όποτε τον χρειάστηκε ο Μπάμπης Τεννές δήλωσε παρών και βοήθησε τον ΠΑΣ.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button