ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο «Καραϊσκάκης» με στόχο το θετικό αποτέλεσμα! (matchday)

Σήμερα στις 20:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Stoiximan SuperLegue.

Σήμερα στις 20:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Stoiximan SuperLegue.

Mετά από την άδικη ισοπαλία (2-2) στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος και την τεράστια εντός έδρας νίκη (1-0) κόντρα στον Άρη για τη 2η αγωνιστική, η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 20:00 τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague.

Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι της Λαμίας… μέχρι το επόμενο καθώς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, με τους Πειραιώτες να προέρχονται από εκτός έδρας θρίαμβο επί της Τσουκαρίτσκι για το Europa League όπου κέρδισαν με 0-3 σκορ ενώ για το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν άνετα τον Ατρόμητο με 4-0 σκορ.

Παρόλο αυτά, η Λαμία χωρίς άγχος και γνωρίζοντας την δυσκολία του αγώνα θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με στόχο το θετικό αποτέλεσμα όσο δύσκολο κι΄ αν είναι να έρθει αυτό.

Βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι» και ο ΠΑΣ, τη φετινή σεζόν δείχνει να έχει «λύσει» τουλάχιστον στις πρώτες αγωνιστικές το πρόβλημα στο σκοράρισμα και με τον Καρλίτος στην «αιχμή του δόρατος» θα προσπαθήσει να «χαλάσει» το πάρτι του Ολυμπιακού.

Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Νταβίντ Σιμόν, ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Άρη ενώ εκτός θα παραμείνει για ακόμη μία αγωνιστική ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Τη θέση του Σιμόν αναμένεται να πάρει ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ενώ δεν αναμένεται να δούμε άλλες αλλαγές καθώς ο Βόκολος ποντάρει και στην ομοιογένεια της Λαμίας. Επίσης εκτός «μάχης» είναι και ο Ζόραν Τόσιτς.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί live από τον LamiaPolis 87,7 και στη μετάδοση θα βρίσκεται ο Νίκος Μώκος!

Διαβάστε επίσης

Back to top button