Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΛ: Έτσι τους «φτιάχνει» ο Αλέξης Κούγιας

Ξέρει πότε να «φουσκώσει» του λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Ξέρει πότε να «φουσκώσει» του λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας.

Τον δικό της αγώνα δίνει η ΑΕΛ για να παραμείνει στην κατηγορία και συνέπεια πλέον υπάρχει όχι μόνο αγωνιστική, αλλά και οικονομική.

Ο Τζανλούκα Φέστα και οι συνεργάτες του έχουν βελτιώσει σημαντικά την ΑΕΛ στο αγωνιστικό σκέλος με την παρουσία φυσικά και των αρκετών αποκτημάτων του Ιανουαρίου. Ωστόσο, υπάρχει και άλλη τακτική στις πληρωμές.

Πολλές φορές είναι και το πότε κάνεις τις πληρωμές και αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι πως ο Αλέξης Κούγιας επιλέγει να «φουσκώσει» τους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών πριν από σημαντικά ματς. Ενδεχομένως αυτό να είναι και μία μορφή ψυχολογικού «ντοπαρίσματος». Πρόσφατο παράδειγμα ότι έγιναν πληρωμές μία μέρα πριν το ματς με τον Ατρόμητο. Η διοίκηση έκανε το χρέος της και μία μέρα μετά οι παίκτες το δικό τους παίρνοντας το μεγάλο διπλό στο Περιστέρι.

Από εκεί και πέρα, η βεβαιότητα για την παραμονή στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια δεν κρύβεται. Αποτυπώνεται, όμως, και σε πράξεις. Γίνονται κινήσεις για την επόμενη ημέρα του κλαμπ και μία εξ αυτών είναι η επέκταση του συμβολαίου του Θεοχάρη Ηλιάδη. Ο 24χρονος αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2024 με αυξημένες απολαβές. Θα μπορούσε κανείς να το θεωρήσει μία επιβράβευση για την εξέλιξή του. Δεν αποκλείεται προσεχώς να γίνει κάτι αντίστοιχο και με τον Σπύρο Γλυνό.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button