Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πακέτο Κονέ και Ματσίς

Η ΑΕΚ μιλάει με την Ουντινέζε επιδιώκοντας να ντύσει στα κιτρινόμαυρα ξανά τον Έλληνα κεντρικό χαφ και την «σφαίρα» από την Βενεζουέλα.

Ένα μεταγραφικό «πακέτο» με δυο παίκτες που είναι σίγουρο πως θα την βοηθήσουν τη νέα σεζόν προσπαθεί να πετύχει η ΑΕΚ: Να φέρει στην Αθήνα και να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» τους Παναγιώτη Κονέ και Νταρβίν Ματσίς. Κοινό σημείο των δυο ποδοσφαιριστών; Η Ουντινέζε.

Η ΑΕΚ λοιπόν είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την Ιταλική ομάδα στην οποία ανήκει ο Κονέ, ενώ τα δικαιώματα του 25χρονου αριστερού εξτρέμ από τη Βενεζουέλα τα έχει ακόμα ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Ούντινε και της Γουότφορντ, Τζαμπάολο Πότσο.

Θυμίζουμε πως παρότι η οικογένεια Πότσο είχε πουλήσει τη Γρανάδα (τη φανέλα της οποία φοράει ο Ματσίς) στον Κινέζο επιχειρηματία, Γιανγκ Λιζάνγκ, τα δικαιώματα του Βενεζουελάνου παρέμειναν στον ιταλικό επιχειρηματικό όμιλο και μαζί του κρατάει επαφές η ΑΕΚ. Ο Κονέ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Ουντινέζε, με την οποία ο Ελληνας χαφ θα αναζητήσει λύση το επόμενο διάστημα.

Η ΑΕΚ είναι πάντα στην αναμονή περιμένοντας εξελίξεις τόσο με τον Κονέ, οσο και με τον Ματσίς, ελπίζοντας οι Ιταλοί να «ανάψουν» το πράσινο φως και για τους δυο και να έρθουν «πακέτο» στην πρωταθλήτρια.

Του Κονέ είναι πιο εύκολη περίπτωση φυσικά, συγκριτικά με του Ματσίς. Του Βενεζουελάνου είναι πιο περίπλοκη η ιστορία, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί από πέρυσι τον παίκτη και να ελπίζει πως η Ουντινέζε δεν θα τον κρατήσει, με την Ενωση να επιχειρεί μία συμφωνία με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button