Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τρομοκρατούν τον Κουκουλάκη και φυλάσσεται 24 ώρες!

Άλλη μία υπόθεση με οσμή… ποδοσφαιρικού παρακράτους ξεσκεπάζει το SDNA: Το στέλεχος της ΚΕΔ, Μιχάλης Κουκουλάκης, επιτηρείται από τις 2 Ιουνίου καθημερινά και σε 24ωρη βάση! Ποιος τον τρομοκρατεί ώστε να χρειάζεται προστασία;

Το SDNA φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ένα ζήτημα που θα προκαλέσει πολύ μεγάλη αίσθηση και θα κάνει άπαντες να αναρωτηθούν σε τι καθεστώς τρομοκρατίας λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι θεσμοί του, ακόμα και στις μέρες της υποτιθέμενης… εξομάλυνσης!

Πρόκειται για μια αποκάλυψη-βόμβα που αφορά το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και παλαίμαχο διαιτητή, Μιχάλη Κουκουλάκη!

Σύμφωνα, λοιπόν, με απόλυτα έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες, ο κ. Κουκουλάκης τυγχάνει καθημερινής επιτήρησης από την Ελληνική Αστυνομία και μάλιστα για ολόκληρο το 24ωρο για τις μέρες που βρίσκεται στην Αθήνα!

Το SDNA είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στις 2 Ιουνίου, έφυγε από την ΓΑΔΑ κατεπείγον έγγραφο προς όλα τα αστυνομικά τμήματα της Αττικής, με θέμα: «Μέτρα προστασίας προσώπου»!

Στο έγγραφο αυτό, αναφέρεται πως το μέλος της ΚΕΔ διαμένει μεν μόνιμα στο Ηράκλειο, αλλά όταν έρχεται στην Αθήνα για την εργασία του στην ΕΠΟ, διαμένει κάθε φορά και σε διαφορετικό ξενοδοχείο! Αυτό προφανώς συμβαίνει, για να μην γνωρίζει κανείς που βρίσκεται…

Με το εν λόγω έγγραφο, ζητείται να εκτελεστεί διαταγή η οποία έχει ως εξής: Ανάλογα με το ξενοδοχείο που θα επιλέγει κάθε φορά να μείνει ο Μιχάλης Κουκουλάκης, το τοπικό αστυνομικό τμήμα υποχρεούται να πραγματοποιεί περιπολίες για την επιτήρηση και προστασία του! Η επιτήρηση αυτή, μάλιστα, πρέπει να είναι καθημερινή και σε 24ωρη βάση!

Όλα τα παραπάνω, βέβαια, δεν μπορεί να είναι τυχαία, ούτε να αποφάσισε μόνη της η αστυνομία να προστατεύσει ένα στέλεχος της διαιτησίας, το οποίο μάλιστα έχει επιλεγεί κατ’ εντολή της FIFA. Είναι προφανές ότι ο Μιχάλης Κουκουλάκης απειλείται!

Συνεπώς προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

Τι περιστατικό έχει καταγγείλει ο κ. Κουκουλάκης στην αστυνομία ώστε να δοθεί κατεπείγουσα εντολή επιτήρησής του;

Ποιος είναι αυτός που τον απειλεί; Έχει ονοματεπώνυμο; Εκβιάζεται από κάποιον; Πιέζεται από παράγοντες του ποδοσφαίρου;

Όλα αυτά είναι ερωτήματα για τα οποία, όχι μόνο εμείς που φέρνουμε στο φως την είδηση, αλλά ολόκληρη η φίλαθλη Ελλάδα περιμένει να πάρει απαντήσεις! Η ελληνική κοινωνία απαιτεί να γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό παρακράτος, να ξέρει τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που λερώνουν το άθλημα!

Θα ήταν ιδανικό να πάρει επισήμως θέση ο ίδιος ο Μιχάλης Κουκουλάκης. Καλύτερη προστασία, άλλωστε, από την δημοσιοποίηση, δεν υπάρχει!

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button