Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Stoiximan Superleague Play-offs: Με elite διαιτητή το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ο Φρανσουά Λετεσιέ, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα είναι ο διαιτητής του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #paokfc #ΚΕΔ #διαιτητές #πρόγραμμα #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Ο Φρανσουά Λετεσιέ, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα είναι ο διαιτητής του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Ο Ταμάς Μπόγκναρ στο Άρης-Παναθηναϊκός και ο Σιδηρόπουλος στο Βόλος-ΑΕΚ.

Ο 33χρονος Γάλλος, Φρανσουά Λετεσιέ, αναμένεται να σφυρίξει για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, με μοναδική προηγούμενή του επίσκεψη στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2018: τότε, είχε σφυρίξει το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Λουκέρνη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 4-0. Στο ενεργητικό μετράει έναν τελικό Youth League τη σεζόν 2018-19 και κυρίως έναν τελικό Λιγκ Καπ Γαλλίας το 2021, ενώ φέτος έχει διευθύνει αναμετρήσεις στους ομίλους του Champions League και του Europa League. Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν αυτό της Κυριακής (2/4) ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Λυών για το γαλλικό πρωτάθλημα (0-1).

Στο Άρης – Παναθηναϊκός θα είναι ο «γνώριμός» μας Τάμας Μπόγκναρ. Θα σφυρίξει ματς της Stoiximan Superleague για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν. Τον περασμένο Σεπτέμβριο διεύθυνε την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό (2-1) και πάλι στην έδρα των Κιτρινόμαυρων ενώ στις 4 Ιανουαρίου σφύριξε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (1-0). Συνολικά θα είναι η έκτη του αναμέτρηση στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεύτερη στα play-offs, καθώς πέρυσι σφύριξε το ισόπαλο 0-0 και πάλι σε ΆρηςΠαναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη. Το «τριφύλλι» έπαιξε άλλους δύο αγώνες με τον Ούγγρο διαιτητή τη σεζόν 2020/21 και 2021/22, αμφότερες εκτός έδρας κι αμφότερες με ήττα στο φινάλε (2-1 από τον ΠΑΟΚ και 1-0 από την ΑΕΚ αντίστοιχα).

Στο ματς του Βόλου με την ΑΕΚ, θα υπάρχει Έλληνας διαιτητής, ο Τάσος Σιδηρόπουλος, που ανήκει στην κατηγορία elite της UEFA.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των Play-offs της Superleague:

05/04

 

Βόλος – ΑΕΚ (18:00)

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Μεϊντάνας και Ψαρρής

Τέταρτος: Γκορτσίλας

VAR: Κουμπαράκης και Μωϋσιάδης

 

Άρης – Παναθηναϊκός (19:30)

Διαιτητής: Τάμας Μπόγκναρ

Βοηθοί: Μπούζας και Κόμπορ

Τέταρτος: Φωτιάς

VAR: Μπέρκε και Νικολακάκης

 

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (21:00)

Διαιτητής: Φρανσουά Λετεσιέ

Βοηθοί: Μουγκνιέρ και Ραχμονί

Τέταρτος: Μανούχος

VAR: Κωσταράς και Νικολακόπουλος

Διαβάστε επίσης

Back to top button