Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αποχωρεί από τον Ατρόμητο ο Σα Πίντο!

Παρά την πρόσφατη ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο, μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ο Ρικάρντο Σα Πίντο ζήτησε να αποχωρήσει!

Οι πληροφορίες του atromitistas.gr αναφέρουν ότι βελγική ομάδα έχει κάνει πρόταση συνεργασίας στον Πορτογάλο προπονητή και εκείνος με τη σειρά του είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική. Η ομάδα που αναζητεί προπονητή είναι η Σταντάρ Λιέγης, της οποίας φόρεσε τη φανέλα και ως ποδοσφαιριστής. Φυσικά, η ενδιαφερόμενη χτύπησε και επίσημα την πόρτα των Περιστεριωτών, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες ο Σα Πίντο είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ως το καλοκαίρι του 2018.

Οι διοικούντες τον Ατρόμητο έχουν μιλήσει με τον Σα Πίντο και έχουν αντιληφθεί ότι επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο και ως εκ τούτου δεν μπορούν να τον κρατήσουν με το ζόρι. Ως εκ τούτου, αναμένεται να συναινέσουν (υπάρχει και σχετική ρήτρα για να σπάσει το συμβόλαιο).

Ουσιαστικά, είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο συλλόγων και ο Πορτογάλος κόουτς να αποχωρήσει για δεύτερη φορά από τον Ατρόμητο, ο οποίος θα βρεθεί δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και εν μέσω του μεταγραφικού σχεδιασμού να αναζητά προπονητή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button