FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Της «χάλασε» τη φιέστα ο καιρός… και ο Διώτης!

Σε ένα βροχερό απόγευμα η Λαμία υποδέχθηκε την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Football League.

Η φιέστα δεν πήγε έτσι όπως θέλανε όλοι, καθώς μια ο καιρός και μια ο διαιτητής του αγώνα ο Διώτης δεν επέτρεψαν στη Λαμία να πανηγυρίσει έτσι όπως θα ήθελε την άνοδό της στη Σούπερ Λιγκ.

Ο διαιτητής του αγώνα αρνήθηκε να δώσει δύο φορές πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ, μια στο 4΄ και μια στο 66΄… Το γκολ του Τσιλούλη και οι απίστευτες αποκρούσης του τερματοφύλακα Γεωργατζά, έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Μάγγου με 0-1.

Το φιλμ του αγώνα:

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον διαιτητή Διώτη να μην βλέπει πέναλτι πάνω στον Βασιλόγιαννη, από τράβηγμα του Δημόπουλου εντός περιοχής, στο 4΄. Στο 10΄ ο Ματσούκας μπήκε από τα δεξιά, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά νικήθηκε από τον Γεωργαντζά.

Ένα λεπτό αργότερα ο Καραγιάννης έπιασε το σουτ από καλή θέση, με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία του Γεωργατζά. Το σουτ του Μπλάζιτς στο 18΄ εκτός περιοχής, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατήρι, περνόντας ψηλά άουτ. Η ομάδα της Καρδίτσας στα πρώτα λεπτά δεν είχε κάποια ξεκάθαρη φάση, παίζοντας με πολλές ψηλές σέντρες, τις οποίες απομάκρυνε εύκολα η άμυνα του ΠΑΣ.

Στο 22΄ ο Τζέκος μετά από σουτ του Μπλέντι και απόκρουση του Πίτκα, δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά την έστειλε πάνω στο κάθετο δοκάρι. Αμφότερες και οι δύο ομάδες βρήσκαν δυσκολίες να αναπτυχθούν λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, ο οποίος έμοιαζε με πισίνα, λόγω βροχής. Στο 43΄ φάση διαρκείας στα καρέ της Λαμίας, με τον Ντεμπελέ να σουτάρει αμαρκάριστος αλλά η μπάλα κόντραρε στον Πεταυράκη, με τον Όμο να την απομακρύνει.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με το σκορ να μένει στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιο δυνατά ελαφρώς μπήκε η Αναγέννηση, με κάποια κερδισμένα φάουλ εκτός περιοχής να προσπαθεί να απειλήσει. Έτσι ήρθε και το γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 51΄, όταν μετά από εκτέλεσε φάουλ απο τα αριστερά, ο Τσιλούλης έμεινε αμαρκάριστος και με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Ένα σουτ του Καραγιάννη στο 53΄ εκτός περιοχής και αμαρκάριστος, πέρασε ψηλά άουτ. Μια περίτεχνη ενέργεια του Βάντερσον από τα δεξιά όπως επιτίθεται η Λαμία, έφερε την κόκκινη κάρτα για τον Σμίλτο, ο οποίος άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές. Στο 62΄ ο Όμο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ματσούκας βρέθηκε ολομόναχος εντός της αντίπαλης περιοχής, όμως το κοντρόλ που έκανε δεν τον βοήθησε για να τελειώσει τη φάση. Στο 66΄ ο Βάντερσον δέχθηκε το μαρκάρισμα εντός περιοχής από τον Τζάνη και αρχικά ο διαιτητής του αγώνα έδειξε πέναλτι. Όμως, μετά από συννενόηση που είχε με τον πρώτο βοηθό, πήρε πίσω την απόφασή του και έδωσε φάουλ υπέρ της Καρδίτσας και κίτρινη κάρτα στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ.

Δύο πέναλτι στέρησε σήμερα από τους «κυανόλευκους» ο διαιτητής του αγώνα, ο Διώτης. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, μετά και από τη κόκκινη κάρτα του Σμίτλου, άρχισε να πιέζει και να παράγει συνεχώς φάσεις. Μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάντερσον, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της Καρδίτσας, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Σπουδαία ευκαιρία για τη Λαμία, όταν μετά από ωραία συνεργασία των γηπεδούχων, ο Βασιλόγιαννης δεν μπόρερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία, ήρθε στο 80΄ όταν ο Ματσούκας έκανε τη σέντρα, η μπάλα από κόντρες κατέλειξε στον Βασιλόγιαννη, ο οποίος ολομόναχος έκανε το σουτ, όμως ο Γεωργατζάς έδιωξε εντυπωσιακά για ακόμη μια φορά. Στο 82΄ ο Πεταυράκης βγάζει τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αναστασιάδης εντός περιοχής πηδάει πιο ψηλά απ’ όλους, πήρε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας της Καρδίτσας, φώναξε για ακόμη μια φορά παρών!

Ένα ακόμη σουτ εντός περιοχής για την ομάδα της Λαμίας, αυτή τη φορά από τον Ματσούκα, όμως η μπάλα πέρασε πλάγιο για την Καρδίτσα. Οι τελευταίες προσπάθειες από τον ΠΑΣ ήταν πραγματικά απίστευτες, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατήρι στους ποδοσφαιριστές.

Ο αγώνας τελείωσε με το σκορ να παραμένει στο 0-1. Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε σπουδαία νίκη με το γκολ του Τσιλούλη και «έσπασε» το αήττητο του ΠΑΣ Λαμία στη Football League.

Μπορεί όμως η ομάδα της Λαμίας να έχασε, η άνοδος όμως δεν χάθηκε και η φιέστα συνεχίστηκε κανονικά όσο το επέτρεψε ο καιρός, με τις βραβεύσεις από τον πρόεδρο της Football League, κ. Λεουτσάκο προς την ομάδα της πόλης, να παίρνουν την σκυτάλη από το αγωνιστικό μέρος.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Όμο, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Βαλιός, Ρότσα, Ματσούκας.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννης Μάγγος): Γεωργατζάς, Τζάνης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Ντεμπελέ, Μπιτέλης, Σμίλτος, Τσιλούλης, Μπλέντι, Τζέκος, Ξέρρας.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button