Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χωρίς σκορ το ελληνικό φιλικό στο Τέτεβεν

Το κυριακάτικο φιλικό της Ξάνθης με την Κέρκυρα που διεξήχθη επί βουλγαρικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Τέτεβεν ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

Τις περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα είχε η ακριτική ομάδα με τον Κασάδο στο 22ο, τον Φασίδη στο 37ο λεπτό, και την κεφαλιά του Σβάρνα στο 42. Από την άλλη οι Φαίακες απείλησαν ουσιαστικά μόνο στα πρώτα λεπτά με την κεφαλιά του Μπαλάφα.

Φυσικά,και οι δύο πλευρές έβγαλαν τα συμπεράσματά του  χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους παίκτες τους.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Ορφανίδης Π., Ρότσε, Γέντρισεκ, Μπρίτο (35′ Φασίδης).

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Γκαραβέλης, Συλλά, Ορφανίδης Λ., Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Λουσέρο, Μελιόπουλος, Κώστας, Κίκε, Κάστρο, Φασίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Σπίνουλας, Μπαλάφας, Ζορντάο Ντιόγκο, Κόντος, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν, Βάργκας, Τουράμ.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Κολοβούρης, Ζορμπάς, Γκομές, Ντουαλά, Αναστασίου, Κέβιν Ντιόγκο, Γρομητσάρης, ενώ από το 60′ και μετά αγωνίστηκαν και οι Μίσκου, Τρεπεκλής, Ζαϊμάι και Eμπολέ της Κ20.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button