Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο μηδέν… Ξάνθη και ΟΦΗ!

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου οι δυο ομάδες πήραν από 1 βαθμό (0-0).

Ο αέρας έκανε εξαιρετικά δύσκολο το έργο των ομάδων στην Ξάνθη, με την τοπική ομάδα να μένει στο 0-0 με τον ΟΦΗ στα Πηγάδια στην πρεμιέρα τους στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς 

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έψαξε περισσότερο το γκολ. Οι κρητικοί έφτασαν κοντά στο γκολ στο 11′ με τον Τυνήσιο ακραίο, ενώ στο 39′ απώλεσαν την καλύτερη ευκαιρία τους, όταν σε κόρνερ, ύστερα από σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Αραβίδης προσπάθησε να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, όμως ο Φλίσκας απομάκρυνε τον κίνδυνο. Το φινάλε της ανάπαυλας βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι Ακρίτες ήταν αυτοί που έδειξαν να πατάνε καλύτερο στο γήπεδο και να ψάχνουν περισσότερο το γκολ. Στην καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους μετά από κεφαλιά του Φλίσκα, ο Αραβίδης πάνω στην γραμμή έσωσε τον ΟΦΗ. Από ένα χρονικό σημείο και έπειτα, πάντως, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε πολύ και ενδεικτικό είναι πως δεν σημειώθηκε ούτε τελική για κάποια από τις δύο ομάδες για περίπου 20’. Η Ξάνθη είχε μία καλή στιγμή προς το τέλος όμως το σουτ του Σαρπόνγκ πέρασε άουτ και κάπως έτσι το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο, Θιμιάνης, Κίκε (65′ Σαρπόνγκ), Φλίσκας, Σουλεϊμάν (75′ Γέντρισεκ), Μελιόπουλος (58′ Κοβάσεβιτς).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Νάστος, Ντίνας (84′ Πλατέλλας), Αραβίδης (70′ Βουό), Μιχόγεβιτς, Σασί, Μεγιάδο (62′ Παπαστεριανός), Κοροβέσης, Μπολάκης, Νέιρα, Ποτουρίδης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button