FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βασιλόγιαννης και Αναστασιάδης… για την άνοδο!

Δύο από τους φετινούς πρωταγωνιστές της επιτυχίας του ΠΑΣ Λαμία, ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης και ο Ανέστης Αναστασιάδης μίλησαν στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Σπορ, για την ιστορική όπως την χαρακτήρισαν οι ίδιοι την ημέρα αυτή για την ομάδα.

Διαβάστε τις δηλώσεις των δύο ποδοσφαιριστών:

Ο Βασιλόγιαννης δήλωσε: «Ιστορική στιγμή για τη Λαμία. Πρωτόγνωρα τα συναισθήματα. Είμαστε πολύ περήφανοι. Δεν κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο, λόγω της ήττας από την Καρδίτσα, αλλά προχωράμε και θέλουμε να χαρούμε τη στιγμή».

Ο Αναστασιάδης είπε:  «Ιστορική στιγμή για την πόλη ολόκληρη. Ένα όμορφο ταξίδι, που τελειώνει πολύ όμορφα. Σήμερα η Αναγέννηση έπαιξε πολύ καλά, αλλά δεν αλλάζει κάτι οι ήττες. Εμείς πρέπει να γιορτάσουμε. Εύχομαι να επανέλθω στη μεγάλη Κατηγορία», για να καταλήξει ο Βαγγέλης Πίτκας: «Μεγάλη στιγμή. Έχουμε στεναχώρια που χάσαμε, αλλά δεν αλλοιώνει κάτι. Εύχομαι να παραμείνουμε στη Super League. Ανεβαίνουν οι υποχρεώσεις, ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο ειδικά στον πρώτο γύρο. Είχαμε πολύ σταθερή πορεία. Εμείς μιλούσαμε μέσα στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button