FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποκλειστικό: Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης μιλάει στο «LamiaSports»

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης μιλώντας αποκλειστικά στο LamiaSports, χαρακτήρισε ιστορική την άνοδο του ΠΑΣ Λαμία, ενώ σχολίασε και και την δική του επίδοση στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο πρώτος σκόρερ των «κυανόλευκων» σημείωσε πως ο κόσμος της ομάδας ήταν αναπόσπαστο μέλος εντός και εκτός Λαμίας, βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές να πετύχουν τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.

Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι και την επόμενη χρονιά στην ομάδα της Λαμίας…

Πιο αναλυτικά ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης δήλωσε τα εξής:

Πως νιώθεις μετά από αυτή την μεγάλη επιτυχία; «Νιώθω μεγάλη χαρά και περηφάνια, είναι κάτι πρωτόγνωρο και ιστορικό. Όσο περνά ο καιρός καταλαβαίνω καλύτερα το μέγεθος της επιτυχίας.»

Με τα γκολ σου και τις εμφανίσεις σου βοήθησες τη Λαμία να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ, πως αντιμετωπίζεις τον χαρακτηρισμό MVP που σου δόθηκε; «Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει το στόχο που είχαμε βάλει. Η φετινή χρονιά ήταν για μένα η πιο παραγωγική και χαίρομαι που το κατάφερα αυτό με τη  φανέλα της Λαμίας.»

Η ομάδα μετά από 53 χρόνια ιστορίας ανέβηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία ελληνική κατηγορία, θα ήθελες να βρίσκεσαι μαζί της σε αυτό το μεγάλο βήμα; «Η άνοδος είναι ένα καινούριο βήμα για την ομάδα και για όλη την πόλη. Το κλίμα θεωρώ ειναι αρκετά θετικό και υπάρχει χρόνος μπροστά μας.»

Ο κόσμος της Λαμίας έδωσε βροντερό παρών φέτος στο ΔΑΚΛ, σας βοήθησε αρκετά αυτό; «Ο κόσμος ήταν πάντα στο πλευρό της ομάδας και γέμισε το γήπεδο στα κρίσιμα παιχνίδια. Ακόμα και εκτός έδρας ήταν δίπλα στην ομάδα. Μας έδωσε τεράστια ώθηση και αυτό φάνηκε άλλωστε.»

Τέλος, για την διοίκηση και τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ δήλωσε: «Η διοίκηση και ο πρόεδρος ήταν κοντά σε εμάς τους παίκτες και έτσι είχαμε να σκεφτούμε μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε και η εμπειρία του προπονητή μας καθώς γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα την κατηγορία.»

Επιμέλεια: Λάμπρος Αρναούτογλου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button