Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μείον τρεις στα Χανιά λόγω οφειλών σε Νικολόπουλο

Στην αφαίρεση τριών βαθμών από τα Χανιά, προχώρησε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Ο λόγος της αφαίρεσης αυτής δεν είναι άλλος, από την προσφυγή που είχε καταθέσει, ο πρώην παίκτης των Κρητικών Κώστας Νικολόπουλος.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «κυανολεύκοι» έχουν προθεσμία μέχρι την προσεχή Παρασκευή 16 Ιουνίου, προκειμένου να εξοφλήσουν τον εν λόγω παίκτη, και να πάρουν πίσω τους βαθμούς τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 62/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ & στη FOOTBALL LEAGUE την Τρίτη 06-06-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ (άρθρο 24 παράγραφος 5) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή 16-06-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button