Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το μπαλάκι… στον Σκόκο!

Νέες ολονύκτιες διαπραγματεύσεις είχε χθες η πλευρά της ΑΕΚ με αυτή του Νάτσο Σκόκο. Σε αυτές φαίνεται πως διαμορφώθηκε ένα συγκεκριμένο πλάνο για να προχωρήσει η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, με την Ένωση να κάνει το… χρέος της σε αυτή την υπόθεση και τις εξελίξεις πλέον να περνούν στο χέρι του Αργεντινού άσου.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έχει ικανοποιήσει τις απαιτήσεις που υπήρχαν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή σε ότι αφορά στη μεταξύ τους -οικονομική- σχέση, προσφέροντας του για την επόμενη σεζόν περισσότερα χρήματα απ’ όσα θα έπαιρνε στη Νιούελς. Παράλληλα, οι δύο πλευρές φέρονται να κατέληξαν σε ένα συγκεκριμένο «πλάνο» για την επιστροφή του «Υδραυλικού» στην Αθήνα.

Σύμφωνα με αυτό, ο Σκόκο θα μπορούσε να υπογράψει από τώρα νέο διετές συμβόλαιο με τη Νιούελς, το οποίο θα αφορά την διετία από τον Ιούνιο του 2018 έως τον Ιούνιο του 2020. Σε αυτόν να «μπει» και ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματα που οφείλονται τώρα στον Σκόκο και στη συνέχεια ο παίκτης να έρθει στην ΑΕΚ ως δανεικός (με την ΑΕΚ να καλύπτει τις απολαβές του), με την προοπτική είτε να τον κρατήσει το καλοκαίρι, είτε να επιστρέψει στη Νιούελς.

Με αυτό τον τρόπο προσφέρεται μια πολύ συμφέρουσα λύση και στην ομάδα της Αργεντινής για τα χρήματα που οφείλει στον Σκόκο, αφού ενώ θα έπρεπε να του τα καταβάλει άμεσα, ουσιαστικά αυτά θα παγώσουν για ένα χρόνο και μετά θα του τα καταβάλει σε βάθος διετίας (αν δεν παραμείνει το επόμενο καλοκαίρι στην ΑΕΚ).

Η πλευρά του Νάτσο καλύπτεται από το εν λόγω πλάνο και πια αυτός και οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν είναι εκείνοι που θα χειριστούν το τελευταίο μέρος της υπόθεσης, κάνοντας τις συζητήσεις με τη Νιούελς. Όσο εκείνοι θα χειρίζονται το εν λόγω θέμα, η ΑΕΚ θα περιμένει τα νέα από την Αργεντινή και ταυτόχρονα θα επικεντρωθεί στα άλλα μεταγραφικά μέτωπα που έχει ανοικτά, τα οποία φαίνεται πως έχουν φτάσει πλέον σε ένα στάδιο ωρίμανσης για τελικές κινήσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button