Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ζουέλα: «Υπάρχει ενδιαφέρον για τα Τρίκαλα»

Για το ενδιαφέρον του προκειμένου να αναλάβει τα Τρίκαλα, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Φρανσίσκο Ζουέλα.

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων 97,6 ο Φρανσίσκο Ζουέλα.

Ο Ανγκολέζος παλαίμαχος παίκτης της Ξάνθης, μίλησε τόσο για την πρόταση του που έκανε στον Χρήστο Γιαλιά, η οποία έγινε γνωστή την Δευτέρα (12/6), όσο και για τα μελλοντικά του σχέδια σε περίπτωση που πάρει την ομάδα στα χέρια του.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Φρανκ Ζουέλα ήταν οι εξής:

«Ακόμη είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Υπάρχει ενδιαφέρον από την μεριά μας για την ομάδα των Τρικάλων. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αυτή την στιγμή.

Είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Υπάρχει ένα σχέδιο, ένα πλάνο και ένα πρότζεκτ με την Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Η ομάδα στα Τρίκαλα μπορεί να βοηθηθεί πάρα πολύ από την Σπόρτιγκ καθώς ανήκουν πάρα πολλοί παίκτες εκεί και δεν μπορεί να παίζουν όλοι όπως και οι παίκτες που είναι στα Τρίκαλα και στην Ελλάδα και να γίνει μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρότζεκτ για μας υπήρχαν ήδη τα Τρίκαλα μπορώ να σας πω.

Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα καθαρή, ο κόσμος αγαπά το ποδόσφαιρο και έχω δει και ο ίδιος ότι η πόλη ζει για το ποδόσφαιρο. Μάλιστα όταν ήρθα στα Τρίκαλα πολλοί με θυμήθηκαν σαν ποδοσφαιριστή και μου έκανε ευχάριστη εντύπωση.

Άνθρωποι που έχουν σχέση με τα Τρίκαλα έχουν εκπαιδευτεί ήδη στην Σπόρτιγκ γύρω από το ποδόσφαιρο.

Σέβομαι τον κ. Γιαλιά, η ομάδα είναι δική του ο ίδιος θα αποφασίσει. Έκανε μεγάλη προσπάθεια για τα Τρίκαλα.

Το ποδόσφαιρο και οι ομάδες θέλουν τον χρόνο τους. Δεν πατάς ένα κουμπί και όλα γίνονται. Με μια καλή οργάνωση τα Τρίκαλα είναι ομάδα που μπορεί να φτάσει ψηλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button