Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωσε τον Λαμπρόπουλο ο ΟΦΗ

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή του ΟΦΗ στο καλοκαιρινό «παζάρι».

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή του ΟΦΗ στο καλοκαιρινό «παζάρι».

Επισημοποίησε το «μπαμ» με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο ο ΟΦΗ! Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποτελεί πλέον ποδοσφαιριστή της κρητικής ομάδας, υπογράφοντας συμβόλαιο για τις δύο επόμενες σεζόν.

Ο Λαμπρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αστέρα Τρίπολης, Εθνικό Αστέρα, Ηλιούπολη, Πανιώνιο και ΑΕΚ. Το 2019 πήρε την πρώτη του μεταγραφή στο εξωτερικό πηγαίνοντας στην Λα Κορούνια και μετά στην Μπόχουμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας.

Πρωταθλητής με τη Bochum το 2021 στη “2. Bundesliga”, πρωταθλητής με την ΑΕΚ το 2018 και δις κυπελλούχος με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ το 2008 και το 2016 αντίστοιχα.

Το 5ο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού έχει χριστεί διεθνής τόσο με την Εθνική ανδρών, όσο και με όλες τις “μικρές” Εθνικές ομάδες της χώρας μας, ενώ την τελευταία διετία ξεπέρασε τις 30 συμμετοχές με τη φανέλα της Bochum στην Bundesliga.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1990 κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Ολυμπιακού απ’ την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ στη συνέχεια έπαιξε μεταξύ άλλων σε Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο.

Το καλοκαίρι του 2014, ο Έλληνας αμυντικός αποκτήθηκε από την ΑΕΚ και στην πενταετία που ακολούθησε, αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας του με 135 συμμετοχές και 5 γκολ.

Το 2018 η Deportivo La Coruna ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του (18 συμμετοχές), ενώ πριν επαναπατριστεί για να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ, εντάχθηκε στο δυναμικό της Bochum τον Ιανουάριο του 2020 με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε σε 51 επίσημους αγώνες.

Βασίλη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button