Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Αισιοδοξία στον ΕΣΑΚΕ για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Τετάρτης (14/6) ενημέρωσε για τις διαπραγματεύσεις που αφορούν το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώ παράλληλα σημείωσε το θετικό κλίμα που επικρατεί σε αυτές.

Επίσης, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος διέψευσε  κάποια σενάρια που κυκλοφορούν για συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος με χαμηλό τίμημα.

Επίσης, αποφασίστηκε πως κατά την διάρκεια της επόμενης Γενικής Συνέλευσης του πως πρέπει να συζητηθεί το θέμα της δημιουργίας ενός θεσμικού πλαισίου για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και των αγώνων.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: 

Στην σημερινή (14/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκαν τα εξής:
 
* Η σύγκληση της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ με θέματα την έγκριση των κανονισμών της STOIXIMAN.GR Basket League της σεζόν 2017-18 και του ισολογισμού του ΕΣΑΚΕ, την Τρίτη 11 Ιουλίου. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης θα επαναληφθεί στις 18/7.
 
* Να συμμετάσχει ο ΕΣΑΚΕ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Basketball Champions League.
 
* Την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία TOP TRENDS ως προμηθεύτριας για τις επόμενες δύο σεζόν της επίσημης μπάλας της STOIXIMAN.GR Basket League, SPALDING.
 
* Την αντικατάσταση στο Διοικητικό Συμβούλιο των εκπροσώπων των Απόλλωνα Πάτρας Carna, Δόξας Λευκάδας, από τους εκπροσώπους των ομάδων Πανιωνίου και Φάρου, που ανήλθαν από την Α2. 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button