Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Γιάγκος Πολατίδης: Έγινε πρόταση στον Μάρκου για Σαββίδη και είπαν όχι!

Ο προπονητής του Αλέξη Σαββίδη μετά το live του Fightsports.gr με τους Μάνο Ναβροζίδη και Κίμωνα Οζζ. το μεσημέρι της Τετάρτης, προθυμοποιήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μας για το mega fight με τον Φλοριάν Μάρκου που ζητάει πλέον όλη η Ελλάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Υπάρχει κόσμος από την πλευρά του Σαββίδη που θεωρεί πως ο Αλέξης δεν έχει τίποτα να κερδίσει από αυτό το ματς. Πιστεύει το ίδιο και ο ίδιος ο Αλέξης και γιατί;

«Ο Σαββιδης είναι αθλητής που δεν έχει πει ποτέ όχι σε κάποιο αγώνα. Ο μόνος λόγος που δεν έχουν κλείσει κάποια παιχνίδια ήταν τα λεφτά. Ο στόχος μας όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι το UFC. Και όχι απλά να πάμε εκεί, αλλά να γράψουμε και εκεί ιστορία. Ο Αλέξης δεν φοβάται κανέναν, παίζουμε με όλους το θέμα είναι να είναι σωστή η αμοιβή του αθλητή μου».

Δεν αποτελεί για εσάς ένα κίνητρο το ότι ο Μάρκου λέει ότι είναι ο καλύτερος παντού;

«Ελλάδα είμαστε, ο καθένας λέει και δηλώνει ότι θέλει. Δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι».

Αν πιστεύεις ότι υπάρχει το μπάτζετ να καλυφθούν και οι δύο;

«Δύσκολα να βρεθεί κάποιος να καλύψει στην Ελλάδα τον αγώνα αυτό. Το μπατζετ του Αλέξη είναι πάντα ανάλογα και από τον αντίπαλο που έχουμε. Για να γίνει αυτό το παιχνίδι είμαστε πρόθυμοι να μιλήσουμε αλλά το ποσό θα είναι μεγάλο για τον συγκεκριμένο αντίπαλο».

Γιατί να είναι μεγάλο όμως στον συγκεκριμένο; Μπορεί να πει κάποιος πως ζητάτε πολλά για να μην γίνει;

«Το ποσό θα είναι μεγάλο γιατί το γήπεδο θα γεμίσει. Είναι το Money Fight. Και θα γεμίσει όχι μόνο από τον Μάρκου. Αλλά και από τον Σαββιδη».

Ο λόγος που δεν παίξατε στο ΜCP ποιος θεωρείς πως είναι; Τι πληροφόρηση έχετε γιατί δεν έγινε το παιχνίδι;

«Ο Μάρκου εκτός από καλός αθλητής είναι και παρά πολύ έξυπνος. Τον σεβόμαστε σαν αθλητή και σαν προσωπικότητα. Τον λόγο που είπαν το όχι δεν το γνωρίζουμε αυτή την απάντηση θα σας την δώσουν οι υπεύθυνοι του MCP».

Μπορεί να γίνει στο Cage Survivor;

«Δεν νομίζω να γίνει ποτέ στο Cage Survivor για να μην υπάρχουν δικαιολογίες για αυτόν τον αγώνα, καλό θα ήταν να γίνουν σε ουδέτερη διοργάνωση. Πιστεύω ότι 2-3 διοργανώσεις μπορούν να καλύψουν αυτόν τον αγώνα όχι μόνο σαν αμοιβή αλλά και σαν προώθηση».

Ποιες είναι αυτές θέλεις να αναφέρεις;

1. GFC
2. The Battle
3. No Limits (Μετά από αυτό που είδα)
4. MCP
5. UFC(γέλιο)

Δεν είναι αμαρτία να χαθεί ένα τέτοιο ντέρμπι για τα ρεκόρ;

«Το να μην γίνει τώρα ο αγώνας δεν χάθηκε ο κόσμος. Όσο περνάει ο καιρός και μαζεύουν νίκες αυτοί οι δυο αθλητές τόσο θα μεγαλώνει και η φλόγα αυτού του αγώνα».

Τέλος ο Πολατίδης αποκάλυψε πως είναι κοντά σε μία τεράστια συμφωνία για αγώνες στο εξωτερικό που πιθανότατα να μην αγωνιστεί σύντομα σε εγχώριο event.

«Ακούω συνέχεια ο Μάρκου θα φύγει έξω. Αυτό ισχύει και για τον Αλέξη Σαββιδη. Ο Σαββιδης τώρα που μιλάμε θα παίξει σχεδόν αποκλειστικά εξωτερικό, και ο λόγος είναι οι αμοιβές που παίρνει έξω, δεν έχουν καμία σχέση με Ελλάδα.

Και είμαστε παρά πολύ κοντά σε μια συνεργασία στο εξωτερικό, θα μάθετε γι’ αυτήν σύντομα αν κλείσει τελικά. Εάν κλείσει όμως, τότε θα ξεχάσουμε για τα επόμενα πέντε χρόνια αυτόν τον αγώνα».

πηγή: fightsports.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button