Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η περιβόητη ατάκα του Αμανατίδη… για το οφσάιντ της Λαμίας!

Ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε στον Arena FM και αναφέρθηκε σε όλα αυτά, ενώ στάθηκε ακόμη στη Λαμία και το περιβόητο οφσάιντ με τον Πανσερραϊκό. Όσο για το μέλλον του, είπε πως υπάρχει πρόθεση να παραμείνει στον ΑΟΤ.

Αναλυτικά: «Κάναμε τρομερό σερί. Βάλαμε 43 γκολ δεχτήκαμε 3. Σε ένα αληθινό πρωτάθλημα θα καλύπταμε τη διαφορά. Δε γίνεται να κάνεις τέτοια πορεία και να μην πλησιάζεις τον πρώτο και τον δεύτερο. Και ο Άρης και ο ΟΦΗ έκαναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, αλλά δεν κατάφεραν να πλησιάσουν την κορυφή. Τι να σας πω; Τη φάση της Λαμίας με τους έξι παίκτες οφσάιντ την έδειξε το CNN! Eίναι πρωτοφανές.

Η ομάδα μας έδειξε ότι αδίκησε τον εαυτό της στον πρώτο γύρο. Με ελάχιστες προσθήκες πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό. Ο κύριος Γιαλιάς έβαλε αρκετά χρήματα και αν φύγει, θα εξασφαλίσει και την επόμενη μέρα της ομάδας. Υπάρχει πρόθεση να μείνω και να συνεχίσω το έργο μου. Αν κάτι δε μου αρέσει μπορώ να κάνω την επιλογή μου».

Για το σενάριο της αναδιάρθρωσης σχολίασε: «Οι δυο όμιλοι αν γίνουν θα γίνουν από την επιθυμία των ομάδων να αναπνέυσουν οικονομικά. Απλά πρέπει να φροντίζουν να μην έχουν προβλήματα οι ομάδες και να μην μπιορούν να κατεβαίνουν. Όποιος μπορεί να παίζει. Όποιος δεν μπορεί να πάει πιο κάτω. Να γυρίσουν οι δυνατές ομάδες, όπως ο Άρης και ο Ηρακλής να μην κινδυνεύει. Να φτιάξουν το προϊόν».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button