Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κλείνει Ζαρόπουλο-Βαλλιάνο ο Απόλλων Σμύρνης

Μετά το Μενδρινό, ο Απόλλων Σμύρνης ετοιμάζει τα επόμενα “χτυπήματά” του. Ο Λευτέρης Ιντζόγλου είναι μια περίπτωση που εξετάζεται “ζεστά” και αρέσει, ανάμεσα σε πολλές αλλες για την ενίσχυση του άξονα.

Ο Βασίλης Βαλλιάνος, που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΟΦΗ έχει έρθει σε επαφή με την “Ελαφρά Ταξιαρχία” και εκτός συγκλονιστικό απροόπτου θα μετακομίσει στην Αθήνα. Πρόκειται για αριστερό μπακ που μπορεί να παίξει όλη την πλευρά. Είναι παιδί που αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, έπαιξε στη Γερμανία για τη δεύτερη ομάδα της Ζανγκτ Πάουλι και τη Λούμπεκ, ενώ στην Ελλάδα έχει φορέσει τη φανέλα των Παναχαϊκή, Αναγέννηση Καρδίτσας και Χανιά.

Ο 28χρονος προοριζεται για δεύτερη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Η δεύτερη περίπτωση που είναι κοντά στο να γίνει κάτοικος Ριζούπολης είναι ο Μιχάλης Ζαρόπουλος. Ο 25χρονος πορτιέρε έμεινε ελεύθερος απο την Ξάνθη και αναμένεται να ενισχύσει τα γκολπόστ του Απόλλωνα που ψάχνει και τον βασικό του άσσο, μιας κι ο Ταΐρης θα είναι λογικά ο τρίτος της παρέας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button