ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προχωράει με Βουό!(vids+pics)

Όπως σας ενημερώσαμε και εχθές, ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής όπως φαίνεται θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία. Δείτε το βιογραφικό του.

Σε χθεσινό άρθρο μας, σας ενημερώσαμε πως ο πρώην επιθετικός του ΌΦΗ Πατρίκ Βουό βρέθηκε στην πόλη της Λαμίας, για να συζητήσει με τους διοικούντες του ΠΑΣ.

Ο Ιβοριανός φορ, όπως φαίνεται θα είναι η πρώτη μεταγραφή της φθιωτικής ομάδας, ενισχύοντας έτσι την επιθετική της γραμμή.

Ποιος είναι όμως ο Πατρίκ Βουό;

Ο Αφρικανός φορ, φέτος αγωνίστηκε με την φανέλα του ΌΦΗ, παίζοντας σε 31 παιχνίδια, έχοντας 18 γκολ και 6 ασίστ. Είναι γενημμένος στις 25/06/1987, έχει πορτογαλικό διαβατήριο και έχει ύψος 1,85μ.

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στις, Ατλέτικο (Πορτογαλίας) και είχε σε 30 παιχνίδια 9 γκολ. Γενικά είχε καλές χρονιές σε όποια και ομάδα και αν αγωνίστηκε :

Σαμπέ (10 συμμ-7 γκολ), Ακαντέμικα (20 συμμ-1 γκολ), Ορτομονένσε (9 συμμ- 5 γκολ), Σάντα Κλάρα (22 συμμ-3 γκολ), Κοβίχα (23 συμ-1 γκολ), ΑΕ Λεμμεσού (48 συμμετοχές-20 γκολ), Δυναμό Τιφλίδας (20 συμμετοχές-2 γκολ), Σάντα Κλάρα (21 συμμετοχές-2 γκολ), Ατλέτικο (30 συμμ-9 γκολ).

Η καλύτερη της καριέρας του, ήταν στην Κυπρο, με την ΑΕ Λεμεσσού με την οποία απο το 2011-13 είχε 48 συμμετοχές 20 γκολ, για να πάρει μεταγραφή στη Διναμό Τυφλίδας στη Γεωργία.

https://youtu.be/hhl7u0KZ4dA

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button