Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τέλος ο Μόρας για την ΑΕΛ

Μία ανακοίνωση που βγάζει πολλές ειδήσεις εξέδωσε την Τετάρτη (14/6) η ΑΕΛ, η οποία ενημέρωσε πως τα βρήκε με τον Πάβολ Φάρκας και θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά στο ρόστερ της.

Οι Θεσσαλοί ενημέρωσαν, μάλιστα, πως παρά την προφορική συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα σε Βαγγέλη Μόρα και Αλέξη Κούγια, η περίπτωση του στόπερ της Μπάρι δεν θα προχωρήσει κατόπιν επιθυμίας του Αντρέ Πάους.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους Κλέιτον και Σωτηρίου, ενώ έγινε γνωστό και πότε θα ξεκινήσουν τα βάσανα για τους παίκτες. Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 28 Ιουνίου.

Αναλυτικά:

«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον διεθνή Σλοβάκο και βασικό στέλεχος της ομάδος μας (27 90λεπτες συμμετοχές) Pavol Farkas.

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ, παρά του ότι ο κ. Κούγιας είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Βαγγέλη Μόρα, για την απόκτηση του για τα επόμενα 2 χρόνια, εφόσον έμενε ελεύθερος από την Μπάρι, κατόπιν απαιτήσεως του κ. Paus απέσυρε κάθε ενδιαφέρον για τη μεταγραφή αυτή.

Ο κ. Paus απαίτησε από την ιδιοκτησία της ΠΑΕ την απόκτηση δύο στόπερ, αφενός μεν με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Βαγγέλη Μόρα, αφετέρου δε νεότερους σε ηλικία, ώστε να δημιουργηθεί στις θέσεις των αμυντικών παικτών μια ισχυρή βάση για το μέλλον.

3. Αποκλείστηκε από τον κ. Paus κάθε σκέψη για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Clayton και Σωτηρίου, ανεξαρτήτως της αναμφισβήτητης αξίας τους, αφού για τη μεν θέση τερματοφύλακα ο κ. Paus και ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. Κάντας απαιτούν την απόκτηση ποδοσφαιριστή με άλλα χαρακτηριστικά και σωματικά και τεχνικής, για τη δε θέση του επιτελικού μέσου ο κ. Paus θεωρεί ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι υπερκαλυμμένη με τους Aganovic και Leozinho.

4. Ο κ. Paus και οι συνεργάτες του σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι σε συνεχή επεξεργασία μεταγραφικών στόχων, ώστε το ρόστερ της ομάδος να είναι ολοκληρωμένο μέχρι τις 28/6/2017, όταν θα γίνει και η πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση».

πηγή: a-sports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button