Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Τσόρι ή Καμπιάσο»

Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Καζναφέρης σχολίασε τον ενδεχόμενο να αποκτήσει η ομάδα του έναν από τους δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Αισιόδοξος πως θα προκύψει τελικά λύση στο γηπεδικό θέμα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εμφανίστηκε ο Γιώργος Καζναφέρης.

Ο νέος team manager της Αθηναϊκής ομάδας φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή των Αλέξη Σπυρόπουλου και Μάνου Σπανόπουλου, όπου αναφέρθηκε στις διαφωνίες που έχουν προκύψει μεταξύ της διοίκησης του συλλόγου και στον ερασιτέχνη σχετικά με την χρήση του γηπέδου της Ριζούπολης.

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση του πως στην αποψινή προγραμματισμένη συνεδρίαση μεταξύ των δύο πλευρών θα υπάρξει λύση και δεν θα χρειαστεί να απομακρυνθεί ο Απόλλων από την ιστορική του έδρα.

Τέλος μίλησε και για το σχεδιασμό του ρόστερ της ομάδας της Ριζούπολης ενόψει της επόμενης σεζόν αλλά και τα μεταγραφικά σενάρια σχετικά με την απόκτηση των Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το θέμα του γηπέδου:
«Απόψε θα γίνει η δεύτερη συνεχόμενη συγκέντρωση των φιλάθλων και των μελών του ερασιτέχνη προκειμένου να παραμείνει η ομάδα στην Ριζούπολη. Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογική. Έχουμε διάφορες μικρές διαφωνίες, όμως ελπίζουμε στην τελική συζήτηση που θα έχουμε το βράδυ να λυθούν αυτά και η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στο γήπεδο της. Εκεί είναι το σπίτι μας, η ιστορία μας , εκεί έχουν μεγαλώσει γενιές «Απολλωνιστών». Όμως δεν πρέπει αυτό να το εκμεταλλευτούν κάποιοι εις βάρος της ομάδας».

Για τις ανάγκες του γηπέδου:
«Το γήπεδο χρειάζεται ολοκληρωτική ανακαίνιση και από αύριο ελπίζουμε να ξεκινήσουν τα έργα βελτίωσης. Η επόμενη χρονιά είναι πρόκληση και σταθμός και πρέπει ολόκληρος ο σύλλογος να λειτουργεί ως οικογένεια. Πρέπει να ανακαινισθούν τα αποδυτήρια. Γενικότερα πρέπει να γίνουν αρκετές αλλαγές προκειμένου το γήπεδο να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας. Έχουμε εδώ και λίγες μέρες ένα νέο πούλμαν το οποίο είναι μοναδικό στην Ελλάδα. Η διοίκηση είναι πολύ συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της. Πιστεύουμε στο στόχο της παραμονής του χρόνου, όμως πρέπει πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσει το θέμα του γηπέδου. Ως τότε αρκετά θέμα έχουν τεθεί σε αναστολή».

Για την δημιουργία ενός ελληνικού ρόστερ:
«Το ελληνικό ρόστερ είναι δύσκολο. Θα θέλαμε να έχουμε αρκετούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, όμως αυτό δεν είναι τόσο εφικτό. Αρκετοί Έλληνες παίκτες δεν έχουν καταλάβει την κρίση που βιώνει η χώρα και νομίζουν ότι βρίσκονται σε παλαιότερες εποχές.

Για τις φήμες περί απόκτησης των Ντομίνγκες και Καμπιάσο:
«Ο πήχης θα είναι ψηλά. Ο Τσόρι και ο Καμπιάσο είναι παίκτες με τεράστια ιστορία. Ή μεταγραφολογία κυριαρχεί αυτή την περίοδο. Ο Απόλλων είναι ένα ελκυστικό σωματείο. Έχουμε την γνώση και την εμπειρία να διαλέξουμε τους καλύτερους. Ίσως μεταξύ αυτών να βρίσκονται ο Τσόρι και ο Καμπιάσο».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button