Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης: Θέλοντας να σπάσουν το αρνητικό σερί

Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, για την 12η -εμβόλιμη- αγωνιστική της Super League. #slgr #atromitosfc #asterasfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, για την 12η -εμβόλιμη- αγωνιστική της Super League. #slgr #atromitosfc #asterasfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Ατρόμητος στις πρώτες έξι αναμετρήσεις που υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει κι είχε τρεις ήττες και τρεις λευκές ισοπαλίες. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν στις 6 Αυγούστου 2008 κι ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ του Τσέζαρεκ και του Νταμόντε.

Οι δύο επόμενες αναμετρήσεις τους με γηπεδούχο τον Ατρόμητο τελείωσαν 0-0, αποτέλεσμα που είναι το δημοφιλέστερο στις μεταξύ τους συνατήσεις στο Περιστέρι, αφού έχει σημειωθεί τέσσερις φορές. Στη συνέχεια ακολουθεί το 1-0, με τον Ατρόμητο να έχει δύο νίκες με αυτό το σκορ και τον Αστέρα Τρίπολης μία.

Ο Στέφανο Ναπολεόνι είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σημειώσει χατ τρικ σε αναμέτρηση Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, καθώς στις 10 Νοεμβρίου 2014 σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα γκολ των γηπεδούχων στο τελικό 4-3, ενώ συνολικά έχει σημειώσει πέντε γκολ με αντίπαλο την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα απέναντι στην οποία γενικά έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ εναντίον της σε επίπεδο Super League, αφού έχει πανηγυρίσει συνολικά επτά φορές γκολ απέναντι του, έξι με τον Ατρόμητο και ένα ως ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού.

Στην δεύτερη θέση των σκόρερ για τον Ατρόμητο εντός είναι ο Γιώργος Μανούσος, ο οποίος έχει τρία γκολ. Για τον Αστέρα Τρίπολης, δύο γκολ σε εκτός με τον Ατρόμητο έχει σημειώσει ο Μπαράλες.

Πάντως μετά από τα έξι πρώτα παιχνίδια εντός – όπου δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει ο Ατρόμητος απέναντι στον Αστέρα – δημιούργησε ένα σερί με έντεκα διαδοχικά παιχνίδια στα οποία παραμένει αήττητος και μετρά εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες.

16 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΓΚΟΛ: 22-15

Διαβάστε επίσης

Back to top button