Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Ανακοίνωση για την λειτουργία σχολής διαιτητών βόλεϊ!

Από τον Σύνδεσμο Διαιτητών βόλεϊ Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας δόθηκε στη δημοσιότητα η ανακοίνωση.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Επειδή το τελευταίο διάστημα, υπήρξαν δημοσιεύματα για λειτουργία σχολής διαιτησίας βόλει απ΄ το Σύνδεσμο, με συνέπεια αρκετοί ενδιαφερόμενοι αλλά και παλαιοί παράγοντες και αθλητές να επικοινωνούν μαζί μας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα ακόλουθα:

– Την τελευταία τετραετία και μετά από φιλότιμες προσπάθειες αρκετών ηγετών του αθλήματος, ο Σύνδεσμός μας, αναγκάστηκε σε αγωνιστική απραξία, με συνέπεια η παρουσία του να υποδηλώνεται σε καθαρά διοικητική παρουσία.

– Όσες σχολές διαιτησίας που  οργανώθηκαν στο διάστημα αυτό, είχαν και έχουν ως διοργανωτή το Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Θεσσαλίας, ο οποίος μετονομάστηκε σε Σύνδεσμο Κεντρικής Ελλάδος για να στεγάσει και τους πρώην διαιτητές του Συνδέσμου μας, που προτίμησαν την εκούσια υπαγωγή τους στο Σύνδεσμο Θεσσαλίας με έδρα τη Λάρισα. Βέβαια είναι παράδοξο ο Τύρναβος και τα Γρεβενά ως Κεντρική Ελλάδα, αλλά στον χώρο μας όλα μπορούν να συμβούν.

– Κατά συνέπεια όσοι διαιτητές αποφοίτησαν η θα αποφοιτήσουν από τις  Σχολές αυτές, είναι διαιτητές του Συνδέσμου Θεσσαλίας, όπου και υπάγονται διοικητικά και αγωνιστικά, δρώντας ως παράρτημα του παραπάνω Συνδέσμου, με την εποπτεία των αποσκιρτησάντων, πρώην διαιτητών του Συνδέσμου μας με έδρα τη Λαμία.

– Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τους παλαιούς παράγοντες και αθλητές για το ενδιαφέρον τους σχετικά με την λειτουργία του Συνδέσμου μας, αλλά και τους υποψήφιους νέους διαιτητές για το ενδιαφέρον τους για τον χώρο της διαιτησίας του βόλει και να τους ευχηθούμε να επιτύχουν τα καλύτερα με την ενασχόλησή τους στο συγκεκριμένο χώρο».

πηγή: efthia.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button