ΜεταγραφέςΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Έχει προτάσεις από τη Σούπερ Λιγκ ο Βουό»

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Πατρίκ Βουό είχε μια πρώτη συζήτηση με τους ανθρώπους της Λαμίας, με τον μάνατζέρ του να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες αυτές.

Ο εκπρόσωπος του Πατρίκ Βουό, Στέλιος Βραδέλης, μίλησε στο αθλητικό σάιτ «Gentikoule» για το μέλλον του Ιβοριανού επιθετικού στον ΟΦΗ και τόνισε ότι υπάρχει κοινή επιθυμία για να παραμείνει στο Ηράκλειο.

Αποκάλυψε βέβαια και τις προτάσεις που έχει ο πελάτης του, όπου μέσα σε αυτές είναι και η πρόταση του ΠΑΣ Λαμία.

Ο Ιβοριανός επιθετικός έκανε μια καταπληκτική χρονιά με την φανέλα του ΟΦΗ πετυχαίνοντας 17 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο με αποτέλεσμα να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου.

Δείτε τι δήλωσε ο μάνατζερ του Αφρικανού ποδοσφαιριστή:

«Ο Βουό έχει αγαπήσει την ομάδα στον χρόνο που ήταν στον ΟΦΗ. Έχει δεθεί με τον κόσμο του και θέλει να παραμείνει στο Ηράκλειο και τη νέα χρονιά» είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως: «Ο ΟΦΗ έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα».

Όσον αφορά το ενδιαφέρον άλλων ελληνικών ομάδων, ο κύριος Βραδέλης ξεκαθάρισε πως «υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Σούπερ Λιγκ αλλά και από άλλες της Football League. Όμως, αν αγωνιστεί στην Football League θα το κάνει μόνο για τον ΟΦΗ. Υπάρχουν κάποια ανοικτά ζητήματα που πρέπει να λυθούν και η διοίκηση του ΟΦΗ καταβάλει σημαντικές προσπάθειες ώστε να ξεπεραστούν».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button