Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έτοιμη να πληρώσει η Γιουνάιτεντ για τον Γκρίλις

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι κοντά στο να ολοκληρώσει άμεσα την περίπτωση του Τζακ Γκρίλις, σύμφωνα με αγγλικά Μέσα.

Έτοιμη καλύψει τις απαιτήσεις της Άστον Βίλα για τον Τζακ Γκρίλις είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα χρειαστεί να πληρώσει περίπου τα 80 εκατομμύρια ευρώ που τον αξιώνει η ομάδα του για να τον κάνει δικό της, σύμφωνα με την «Mirror».

Το συμβόλαιο του Γκρίλις λήγει το καλοκαίρι του 2023 και δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης. Αυτό σημαίνει ότι οι «χωριάτες» μπορούν να ζητήσουν ό,τι ποσό θέλουν για να τον παραχωρήσουν, χωρίς να τους εμποδίζει κάποιος, όπως και κάνουν.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο των «κόκκινων διαβόλων» με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο Νησί.

Μετά την μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες φαίνεται ότι η ομάδα του Μάντσεστερ θέλει να ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό το υπάρχον ρόστερ και να δώσει την ευκαιρία στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να δουλέψει σε βάθος χρόνου, με όποιους παίκτες θέλει.

Επιπλέον, ο 24χρονος οργανωτής αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας, στα φιλικά παιχνίδια εναντίον της Ιταλίας και της Δανίας εν όψει του Euro.

Διαβάστε επίσης

Back to top button