ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δίλλημα για την κορυφή της «κυανόλευκης» επίθεσης!

Ο Τάσος Καραμάνος αναχώρησε για την Κίνα με την Εθνική Ενόπλων και ο Σωτήρης Αντωνίου καλείται να βρει την ιδανικότερη λύση για την αντικατάσταση του Έλληνα σέντερ φορ.

Ο Τάσος Καραμάνος αναχώρησε για την Κίνα με την Εθνική Ενόπλων και ο Σωτήρης Αντωνίου καλείται να βρει την ιδανικότερη λύση για την αντικατάσταση του Έλληνα σέντερ φορ.

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, τον περσινό πρωταθλητή και μία από τις καλύτερες ομάδες της SuperLeague 1.

Photo Credits: Intime

Εκτός από την δυσκολία που κρύβει το παιχνίδι αυτό, ο Σωτήρης Αντωνίου έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Νίκου Τσούκαλου, Ισμαΐλ Σασί αλλά και Τάσου Καραμάνου.

Τις δύο πρώτες τις γνωρίζαμε εδώ και καιρό, όμως για τον Έλληνα σέντερ φορ το κενό που αφήνει η απουσία του λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική Ενόπλων, είναι μεγάλο.

Στο ματς της Τούμπας δεν θα δούμε σίγουρα λοιπόν το δίδυμο που είχαμε συνηθίσει στα περισσότερα φετινά παιχνίδια του ΠΑΣ, δηλαδή τον Λάζαρ Ρόμανιτς και τον Τάσο Καραμάνο να έχουν ελεύθερο ρόλο στην «κυανόλευκη αιχμή του δόρατος»!

Ο προπονητής της Λαμίας, έχει ήδη ξεκινήσει να καταστρώνει τα σχέδιά του για τον αγώνα της Κυριακής έχοντας ένα μικρό αλλά σημαντικό δίλημμα.

Ποιος θα είναι αυτός που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης;

Ποιος θα είναι αυτός δηλαδή που θα πάρει τη θέση, κατά κάποιο τρόπο, του Καραμάνου! Δύο είναι οι επιλογές και αυτές είναι γνωστές! Είτε ο Λάζαρ Ρόμανιτς θα πάρει θέση σέντερ φορ, είτε ο Ροτζέριο Τουράμ θα είναι αυτός που θα πάρει μία ακόμη ευκαιρία, παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης!

Διαβάστε επίσης

Back to top button