Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κλωτσάει» ο Ντίντακ!

Μπορεί ο Ντίντακ Βίλα να έχει οψιόν στο συμβόλαιό του που δίνει τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να τον δεσμεύσει για έναν ακόμη χρόνο, όμως φαίνεται ότι τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρη η παρουσία του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ και τη νέα σεζόν. Κι αυτό διότι ο ποδοσφαιριστής το τελευταίο διάστημα… κάνει κάποια νερά.

Κάποιες πληροφορίες παρουσιάζουν τον Ισπανό αριστερό μπακ να έχει μεταφέρει στην Ένωση την επιθυμία του να γίνει νέα συζήτηση για τους όρους του συμβολαίου του, παρότι αυτοί είναι ήδη καθορισμένη από την προηγούμενη συμφωνία των δύο πλευρών, ενώ εκτιμάται ότι ίσως η στάση του να οφείλεται και σε δεύτερες σκέψεις που κάνει γενικότερα για το μέλλον του λόγω της γέννησης του παιδιού του σε λίγο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση, παρότι η ΑΕΚ νομικά έχει δεσμευμένο τον Ντίντακ εδώ και μήνες ψάχνεται ούτως ή άλλως και για αριστερό μπακ και φαίνεται να έχει κάποιες καλές περιπτώσεις (ορισμένες τις είχε εντοπίσει από τον Γενάρη, αλλά δεν μπορούσαν να προχωρήσουν τότε).

Μάλιστα, αυτές έχουν μεταφερθεί και στον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είχε τονίσει και δημόσια ότι θα ήθελε η ομάδα να κρατήσει τον Ντίνακ ή να πάρει κάποιον καλύτερο, και σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει ποιές θα είναι οι εξελίξεις στο αριστερό άκρο της άμυνας.

πηγή: aek365.com

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button