Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ένας… μεγιστάνας αγόρασε την ομάδα της Καλλιθέας!

Ποιος είπε ότι και οι "μικροί" του ποδοσφαίρου δεν μπορούν να κάνουν μεγάλα όνειρα; Απόδειξη είναι η Καλλιθέα, η οποία ξαφνικά βρέθηκε με έναν Αμερικανό… μεγιστάνα να αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας!

Ποιος είπε ότι και οι “μικροί” του ποδοσφαίρου δεν μπορούν να κάνουν μεγάλα όνειρα; Απόδειξη είναι η Καλλιθέα, η οποία ξαφνικά βρέθηκε με έναν Αμερικανό… μεγιστάνα να αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας!

Ποιος είπε ότι και οι “μικροί” του ποδοσφαίρου δεν μπορούν να κάνουν μεγάλα όνειρα; Απόδειξη είναι η Καλλιθέα, η οποία ξαφνικά βρέθηκε με έναν Αμερικανό… μεγιστάνα να αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας!

Ο Άντριου Μπάρογουεϊ είναι hedge fund manager και διαθέτει ένα ποσοστό στους Arizona Coyotes, οι οποίοι συμμετέχουν στο Natinal Hockey League. Mάλιστα ο νέος ιδιοκτήτης της Καλλιθέας είχε δώσει 152,5 εκ. δολάρια για να αποκτήσει το 51% των μετοχών της αμερικανικής ομάδας χόκεϊ, ενώ το 2019 αποφάσισε να παραχωρήσει τις περισσότερες μετοχές και να κρατήσει ένα μικρό ποσοστό, καθώς επιθυμούσε να εξερευνήσει “νέες επενδυτικές ευκαιρίες”.

Σύμφωνα με το popylarnetworth, η περιουσία του Μπάρογουεϊ υπολογίζεται στο μισό δισεκατομμύριο ευρώ, ενώ ο 51χρονος Αμερικανός manager έχει επενδύσει σημαντικά χρηματικά ποσά και στο real estate.

Τι δουλειά έχει λοιπόν ένας Αμερικανός μεγιστάνας στην… Καλλιθέα και τη Superleague 2;

«Νομίζω ότι η προοπτική για ανάπτυξη είναι εξαιρετική και φυσικά η Αθήνα είναι μια καταπληκτική πόλη», εξήγησε ο Μπάρογουεϊ, ο οποίος στοχεύει στην άνοδο της Καλλιθέας στην Superleague και “στην λειτουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης”.

πηγή: novasports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button