Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανανέωσαν Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος και Ζούρκος

Όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή(16/6), Θάνος Τόλιος, Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου, Βασίλης Λιόλιος και Νίκος Ζούρκος τα βρήκαν σε όλα με τον Γιάννη Νιώπα και θα συνεχίσουν στο Αιγίνιο.

Ο Λιόλιος, μάλιστα, σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μια εύκολη απόφαση, χάρη στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, εξηγώντας ότι λύθηκαν και οι όποιες οικονομκές εκκρεμότητες.

Αναλυτικά: «Θάνος Τόλιος, Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου, Βασίλης Λιόλιος και Νίκος Ζούρκος, τα βρήκαν σε όλα και με σχετική ευκολία στις συζητήσεις που είχαν με τον Γιάννη Νιώπα και θα αποτελέσουν και τη φετινή χρονιά τα …βαριά χαρτιά του Αιγινιακού.

Οι τέσσερις έμπειροι ποδοσφαιριστές με το πλούσιο βιογραφικό στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη του μεγαλομετόχου του Αιγινιακού, ο οποίος έχει κερδίσει με τη σειρά του τη δική τους εμπιστοσύνη μέσα απο την πολύχρονη συνεργασία τους.

Βασίλης Λιόλιος: “Ήταν μια δύσκολη χρονιά γιατί εκτός απο τα τελευταία παιχνίδια, την υπόλοιπη παίζαμε κάθε Κυριακή για την παραμονή μας. Τα καταφέραμε και σε αυτό έπαιξε σημαντικό το πολύ καλό κλίμα που είχαμε στην ομάδα. Αυτό έκανε και πιο εύκολη την απόφαση μας να παραμείνουμε στην ομάδα, με την οποία τα βρήκαμε στις όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν στο οικονομικό σκέλος!”»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button