Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Τσιγκρίνσκι

Πως και πότε θα επανέλθει στην εντεκάδα της ΑΕΚ ο Ουκρανός αμυντικός μετά την επέμβαση που πραγματοποίησε.

Η επέμβαση που έγινε στο χέρι του Τσιγκρίνσκι, επί Ιταλικού εδάφους αυτή την φορά, πήγε πολύ καλά και αυτό είναι το σημαντικό.

Το χέρι του αποκαταστάθηκε και σύντομα επιστρέφει στην Αθήνα για να αρχίσει την αποκατάσταησ και την επιστροφή του. Το χρονικό διάστημα των δύο μηνών που κυκλοφορεί δεν έχει ειπωθεί επίσημα από το Ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ αλλά σίγουρα είναι το ανώτερο διάστημα που μπορεί να λείψει ο Ουκρανός αμυντικός από τους αγώνες.

Το θετικό όμως στην περίπτωση του είναι ότι λόγω χεριού μπορεί να αρχίσει ατομικό πρόγραμμα από την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα και να έχει φυσική κατάσταση ανάλογη με των συμπιακτών πολύ πριν επιστρέψει. Από εκεί και πέρα για τουλάχιστον 40 μέρες αναμένεται να του ζητηθεί να αποφύγει τις επαφές οπότε δεν θα συμμετέχει σε διπλά κι από εκεί και πέρα θα είναι στο χέρι του το πότε θα επιστρέψει.

Με τον προστατευτικό νάρθηκα δεν θα έχει πρόβλημα και δεν αποκλείεται να αποφασίσει να μπει άμεσα σε αγώνες. Αλλιώς μπορεί να φτάσει και τους δύο μήνες. Οι γιατροί πάντως πριν την επέμβαση τον υπολόγιζαν για τέλη Οκτωβρίου οπότε είναι δεδομένο ότι θα χάσει αρκετά και σημαντικά παιχνίδια όμως θα επιστρέψει και θα είναι έτοιμος στο πολύ κρίσιμο δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button