Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον για την αγορά του Αγροτικού Αστέρα

Να πάρουν στα χέρια τους τον Αγροτικό Αστέρα θέλουν οι αδελφοί Δημόπουλοι, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στον ARENA FM 89.4 ο Θανάσης Δημόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος επισήμανε πως μαζί με αδέρφια του Σπύρο και Χρήστο ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την ΠΑΕ του Ευόσμου, αν τους δοθεί χωρίς να ζητηθεί αντάλλαγμα. Εξάλλου, από τον Πανελευσινιακό έχουν αποχωρήσει μετά από δύο χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημόπουλου:

«Ο Αγροτικός Αστέρας είναι νοικοκυρεμένη ομάδα, τα έχει όλα πληρωμένα, δεν χρωστά πουθενά, ούτε ΙΚΑ, Εφορία κλπ. Αν είναι ακέφαλη η ομάδα, μας βγαίνουν τα έξοδα, να κάνουμε μια συζήτηση. Ενδιαφερόμαστε με τα δυο αδέρφια μου, ίσως κάνουμε κρούση για να εμπλακούμε.

Δεν έχει πολλά εισιτήρια, αλλά αν τα βάλεις σε μια σειρά, όλα γίνονται! Και με 150 εισιτήρια… βολευόμαστε, στην Ελευσίνα είχαμε 11 και κάποιοι ζητούσαν… χάπια και διευκόλυνση για να μπουν στο γήπεδο. Είναι εύκολο να «τρέξουμε» τον Αστέρα, αλλά δωρεάν, όπως πήραμε τον Πανελευσινιακό από τον Χρήστο Γιαλιά!

Είναι καλή ευκαιρία για εμάς, έχει καλή έδρα. Αν ειδικά γίνουν δυο όμιλοι στη Football League, μας συμφέρει. Θα είναι κοντινά ταξίδια, σαν τοπικό. Έχει δέκα ομάδες κοντά στη Θεσσαλονίκη. Μπαίνεις στο πούλμαν και πας αυθημερόν.

Διαβάζουμε ότι εκπρόσωπος είναι ο κ. Χατζηιωάννου, μας κυνηγούσε πέρυσι στα δικαστήρια. Δεν ξέρουμε αν και τι χρήματα ζητά ο κ. Θεοδωρίδης. Δεν μπορούμε εμείς να δώσουμε χρήματα, αλλά μπορούμε να πάρουμε τον Αγροτικό και να τον… περπατήσουμε όλη τη χρονιά!».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button