Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Σκόκο θέλει ΑΕΚ!»

Ο ρεπόρτερ της Νιούελς, Ιντρόνα αναλύει τις τελευταίες εξελίξεις, τονίζει πως ο «υδραυλικός» ενδιαφέρεται για την Ένωση και αποκλείει μεταγραφή του σε άλλη ομάδα της Αργεντινής

Μια παροιμία λέει «σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός…», κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Νάτσο Σκόκο και της ΑΕΚ! Το πλάνο που έχει θέσει η Ένωση για την μεγάλη επιστροφή είναι ξεκάθαρο: Έχει καταφέρει ουσιαστικά να τα βρει με τον «υδραυλικό» και πλέον μένει να υπάρξει μια φόρμουλα απόκτησης του από τη Νιούελς Ολντ Μπόις, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά ζητήματα και ψάχνει να κερδίσει ότι καλύτερο από την βέβαιη παραχώρηση του παίκτη με τα γνωστά παιχνίδια τακτικής. Το σημαντικό, ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση είναι πως υπάρχει κοινή επιθυμία ΑΕΚ-Σκόκο κι ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ένωση, γεγονός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο, με τον γραμματέα της Νιούελς Χοσέ Μενσόν να τονίζει -άλλωστε- χθες με νόημα πως «Θα εξετάσουμε τις προτάσεις που θα έρθουν, αλλά αναλόγως τι θέλει και ο Σκόκο»! Η επιθυμία του Σκόκο λοιπόν, είναι να παίξει στην Ελλάδα και ενδιαφέρεται για την μεγάλη επιστροφή, κάτι που μας μετέφερε και ο γνωστός ρεπόρτερ της Νιούελς Φράνκο Ιντρόνα.

Το aek365 επικοινώνησε με τον καλό συνάδελφο ο οποίος μας ανέλυσε όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Αρχικά τον ρωτήσαμε αν είναι σε θέση να γνωρίζει τα «θέλω» του Σκόκο. Η απάντηση του ήταν η εξής: «Ο Σκόκο ενδιαφέρεται να παίξει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, αλλά το μέλλον του παραμένει άγνωστο για την ώρα» και πρόσθεσε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Νιούελς: «Αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι, είναι δύσκολο να παραμείνει στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Την περασμένη εβδομάδα άλλωστε είχαμε μια σκληρή διαμάχη με τη διοίκηση (επίθεση Σκόκο σε διοίκηση μέσω συνέντευξης Τύπου). Οι πληροφορίες που έχω λένε πως ο Σκόκο δεν θα συνεχίσει στη Νιούελς και θέλει να φύγει». Όταν ρωτήσαμε τον Φράνκο Ιντρόνα, αν εκτιμά, πως ο Σκόκο θα έπαιρνε μια απόφαση να μετακομίσει σε άλλη ομάδα της Αργεντινής, με δεδομένη την αγάπη και το δέσιμο που έχει με τη Νιούελς, απάντησε ξεκάθαρα «Δεν θα παίξει σε άλλον σύλλογο της Αργεντινής» και πρόσθεσε «παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν προτάσεις από κλαμπ της Αργεντινής και η Νιούελς θα αποφασίσει».

Ο Ίντρόνα εκτίμησε, δε, πως «το μέλλον του Σκόκο είναι στην Ελλάδα ή στις ΗΠΑ, εξαρτάται και από τις προσφορές που θα φτάσουν». Όσο για τις δικές του πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες επαφές Σκόκο-Νιούελς, ο δημοσιογράφος από την Αργεντινή τόνισε πως «η σχέση μεταξύ του μάνατζερ του Σκόκο (Φαμπιάν Σολντίνι) με τη διοίκηση της Νιούελς δεν είναι πολύ καλή», ενώ μετέφερε και μια δική του σκέψη (ενδεχομένως πληροφορία;) που λέει πως η Νιούελς ίσως ζητήσει ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Πατίτο. «Η Νιούελς αυτή την χρονική περίοδο επιθυμεί να αποκτήσει ποδοσφαιριστές για να ενισχυθεί αλλά δεν έχει χρήματα. Ίσως μια πρόταση της ΑΕΚ με κάποια χρήματα και έμψυχο αντάλλαγμα τον Πατρίσιο Ροντρίγκεζ να ήταν μια δυνατότητα για να βρεθεί λύση. Ο Πατίτο είναι ένας παίκτης που ίσως ενδιαφέρει τη Νιούελς…», ήταν τα λόγια του.

Να ξεκαθαρίσουμε εδώ και να επαναλάβουμε γι ακόμα μια φορά πως η ΑΕΚ έχει καταστήσει σαφές στην πλευρά του Σκόκο πως είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία του Νάτσο για να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα (όπως το έχει κάνει άλλωστε), αλλά δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων και παζαριών με τη Νιούελς. Γι αυτό τον λόγο άλλωστε το κομμάτι αυτό, της απεμπλοκής Σκόκο με Νιούελς, το έχει αναλάβει η πλευρά του παίκτη…

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button