Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Όχι σε αύξηση ομάδων στη Football League»

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ξέκοψε τα σενάρια αύξησης των ομάδων στη Football League. Ο υφυπουργός Αθλητισμού έβαλε τέλος στα σενάρια για αναδιάρθρωση και διεξαγωγή πρωταθλήματος με 24 ομάδες. Σενάρια που είχαν δώσει ελπίδες και στους δευτεραθλητές της Γ΄ Εθνικής, ανάμεσά τους και ο Α.Ο. Χαλκίδας, για άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Μάλιστα χαρακτήρισε τη Β’ Εθνική ένα απαξιωμένο προϊόν που δεν θέλει κανείς να επενδύσει.

«Ψηφοθηρικά να ικανοποιήσουμε κάτι που θα καταρρεύσει την επόμενη μέρα;», αναρωτήθηκε ο Βασιλειάδης σε συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας και τόνισε ότι το πρωτάθλημα θα γίνει σε έναν όμιλο 18 ομάδων την προσεχή σεζόν και με ακόμα λιγότερες την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Δεν έμεινε, όμως εκεί. Έκανε λόγο για φοβερή ανυποληψία, καχυποψία και σκιές τεράστιες, οι οποίες με πιθανή αύξηση θα… θεσμοθετούνταν.

Όσο για το αν θα επαναλάβει την κίνησή του να δώσει λύση και να βρει χορηγίες για τη Football League; Ο Υφυπουργός πιο σαφής δεν μπορούσε να γίνει όταν ρωτήθηκε για την επόμενη χρονιά: «Οι παρεμβάσεις από τη δική μας την πλευρά, από άποψη οικονομική είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες, με πιο ειλικρινές το ανύπαρκτες».

πηγή: flnews.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button