Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Σε καμία περίπτωση»

Κάθετος σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο αποχώρησης του Νταβίντ Ντε Χέα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι παρουσιάζεται ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο γκολκίπερ της Εθνικής Ισπανίας, στην 7η σεζόν του στους «μπέμπηδες», πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στο «Ολντ Τράφορντ» και πρόσφατα η «Sun» αναφέρθηκε στην επιθυμία της ομάδας του να του προσφέρει νέο πενταετές συμβόλαιο.

Προηγουμένως, η Ρεάλ Μαδρίτης επιδίωξε να πάρει τον Ντε Χέα, αλλά φαίνεται να στρέφει το ενδιαφέρον της στην απόκτηση του Βέλγου διεθνούς πορτιέρε της Τσέλσι, Τιμπό Κουρτουά.

Ερωτηθείς ο Πορτογάλος προπονητής εάν θα αποχωρήσει ο Ντε Χέα από την Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, ήταν κατηγορηματικός: «Σε καμία περίπτωση!» Επίσης «υπερασπίστηκε» την επιλογή του να ζητήσει την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ, αιτιολογώντας το γιατί:

«Παίζει χρόνια στην Premier League» τόνισε ο Μουρίνιο και συνέχισε: «Όλοι γνωρίζουμε πόσο καλός ήταν, γι΄ αυτό, άλλωστε, ενδιαφέρθηκαν πολλές ομάδες για να τον αποκτήσουν. Γι΄ αυτό κι εμείς δώσαμε μάχη για να τον φέρουμε στο κλαμπ και ήμουν εξαρχής βέβαιος πως ήταν ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button