Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλυτη πειθαρχία θέλει ο Χάσι!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής (16/6) την πρώτη τους προπόνηση στο Ζέεφελντ και ο Μπέσνικ Χάσι ήταν ιδιαίτερα δραστήριος.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών έριξε το βάρος κατευθείαν στις ασκήσεις με την μπάλα, ενώ πριν την έναρξη του προγράμματος κατέστησε σαφές ότι για εκείνον η πειθαρχία είναι πάνω απ’ όλα.

«Η δουλειά που θα κάνουμε εδώ θα δείξει το πού θα φτάσουμε στη συνέχεια. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνουμε εδώ και γι’ αυτό θέλω από όλους απόλυτη πειθαρχία και μεγάλη συγκέντρωση. Να δίνετε το 100%, να προσπαθείτε πάντα, να λειτουργείτε σωστά μέσα στην ομάδα και θα πετύχουμε», ανέφερε στους «ερυθρόλευκους» ο Χάσι.

Και στο ίδιο μοτίβο πρόσθεσε: «Για μένα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο η πειθαρχία. Από κει ξεκινά η προσπάθεια για το χτίσιμο μιας ομάδας και σε θέματα πειθαρχίας θα είμαι πολύ αυστηρός. Θέλω να το ξέρετε για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Όταν θα λέω ότι θα φοράμε τα συγκεκριμένα ρούχα, θέλω όλοι να έρχεστε ντυμένοι με τα ρούχα που θα έχω πει. Όταν το πρωινό είναι προγραμματισμένο μια συγκεκριμένη ώρα, τότε θέλω όλοι να είστε στην ώρα σας. Να μην υπάρχει ούτε λεπτό καθυστέρησης. Το ίδιο και για την ώρα που θα φεύγει η ομάδα για να πάει για προπόνηση.

Θέλω να είστε όλοι πανέτοιμοι και να μην καθυστερεί το πούλμαν να φύγει για το γήπεδο. Όλα αυτά για μένα είναι πολύ σημαντικά και περιμένω να δείξετε τον επαγγελματισμό σας».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button