ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στη λίστα της Λαμίας ο Κρίστιαν Γκάνεα!

Το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού μπαίνει στη τελική ευθεία και ο ΠΑΣ Λαμία φουλάρει για 1+1 κινήσεις ακόμη!

Το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού μπαίνει στη τελική ευθεία και ο ΠΑΣ Λαμία φουλάρει για 1+1 κινήσεις ακόμη!

Η θέση στην οποία οι κυανόλευκοι “καίγονται” για ενίσχυση είναι αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα! Ο Σαραμαντάς πραγματοποίησε σπουδαίο ματς απέναντι στον Άρη ωστόσο μαζί με τον Γιαννούτσο που έχει συμπληρωματικό ρόλο δεδομένα δύσκολα θα βγει η σεζόν.

Το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών ανέφερε ότι ο Τσαρλς Τραορέ είναι μία περίπτωση που μπορεί να απασχολήσει τον ΠΑΣ Λαμία ωστόσο η υπόθεσή του παρουσιάζει στασιμότητα, ή ακριβέστερα δεν φαίνεται να προχωρά!

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει προταθεί και εξετάζεται είναι ο 31χρονος μπακ του Παναθηναϊκού Κρίστιαν Γκάνεα!

Ο Γκάνεα αποκτήθηκε από τους πράσινους το περασμένο καλοκαίρι ως η εναλλακτική λύση του Χουάνκαρ. Ο Ρουμάνος ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν, έδειξε καλά στοιχεία, όμως στην πορεία ένα πρόβλημα υγείας τον άφησε εκτός γηπέδων για πολύ καιρό.

Μάλιστα ο Γκάνεα δεν έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε επίσημο ματς και μετράει αρκετούς μήνες δίχως αγώνα. Έστω κάποιο φιλικό.

Οι πράσινοι φαίνεται πως δεν τον υπολογίζουν, καθώς στη συγκεκριμένη θέση έχουν αποκτήσει τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ενώ υπάρχει και ο Χουάνκαρ.

Η προοπτική της Φαρούλ και το ενδιαφέρον της Λαμίας


 Ο Ρουμάνος άσος αναμένεται να αποχωρήσει και έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Ρουμανία. Μία εξ’ αυτών είναι και η Φαρούλ, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση.

Η ιστοσελίδα «Sport.ro» κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Φαρούλ Κονστάντσα  για τον 31χρονο μπακ του Παναθηναϊκού, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής ενόψει ευρωπαϊκής σεζόν, καθώς ο σύλλογος απέχει ένα 90λεπτο από την είσοδο στους ομίλους του Conference League (νίκη 2-1 στο πρώτο ματς κόντρα στην Ελσίνκι).

Μάλιστα, ο Γκάνεα φαίνεται πως είναι θετικός στο να μειώσει τις αποδοχές του, βλέποντας με θετικό μάτι τον επαναπατρισμό καθώς έτσι θα βρει το έδαφος για να επιστρέψει και στην εθνική του ομάδα.

Ο Ρουμάνος μπακ ήταν από τους παίκτες που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τον Covid 19, με αποτέλεσμα να μείνει σχεδόν έναν χρόνο εκτός δράσης. Αυτό είχε ως συνέπεια να χάσει και τη θέση του στα πλάνα των «πρασίνων».

Κάπου ενδιάμεσα προέκυψε η προοπτική του ΠΑΣ Λαμία. Ο Γκάνεα δεν βλέπει με κακό μάτι την παραμονή του στην Ελλάδα ενώ κατά μία πληροφορία οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές παρουσίαζουν πρόοδο τα τελευταία 24ωρα.

Οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν είτε αφορούν τον Γκάνεα είτε κάποιον άλλο αριστερό οπισθοφύλακα! Υπενθυμίζουμε ότι η μεταγραφική περίοδος για τους ποδοσφαιριστές με συμβόλαιο ολοκληρώνεται στις 11 Σεπτεμβρίου ενώ για τους ελεύθερους στα τέλη του μήνα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button