Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κόσοβο-Ελλάδα: Το κανάλι του αγώνα της Εθνικής

Κόσοβο - Ελλάδα σήμερα στις 21:45 και η Εθνική μας ομάδα ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ.

Κόσοβο – Ελλάδα σήμερα στις 21:45 και η Εθνική μας ομάδα ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ.

Κόσοβο – Ελλάδα: Στη μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ ρίχνεται απόψε τις 21:45 η Εθνική ομάδα, που θα αγωνιστεί στη Πρίστινα κόντρα στο Κόσοβο με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδα σε μία δύσκολη έδρα κόντρα στη φιλόδοξη ομάδα του Κοσόβου, παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN ενώ θα μεταδοθεί και από το COSMOTE SPORT 1 HD.

Όπως τόνισε και ο προπονητής της Ελλάδας, οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν πως είναι καλύτεροι του Κοσόβου.

«Κάθε ματς είναι σημαντικό. Παίξαμε με το Κόσοβο δύο φόρες αλλά ήταν άλλα ματς με διαφορετικά ρόστερ. Δεν συγκρίνονται τα παιχνίδια αυτά. Το σημαντικό είναι ν’ ακολουθήσουμε την τακτική μας. Το Κόσοβο είναι καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Αν είμαστε καλύτεροι πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο.

Παίξαμε με την Αρμενία πριν δύο χρόνια νικήσαμε και τώρα οδηγούν τον όμιλό τους. Το ίδιο και με την Σλοβενία. Οι διαφορές είναι μικρές και πρέπει να είμαστε άριστα προετοιμασμένοι γιατί θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως το Κόσοβο».

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button