Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λεουτσάκος: «Σέντρα στην SL2 το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου»

Ο πρόεδρος της μικρής λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος χαρακτήρισε «θετική εξέλιξη» την επιστροφή των ομάδων της SL2 στις προπονήσεις από σήμερα.

Ο πρόεδρος της μικρής λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος χαρακτήρισε «θετική εξέλιξη» την επιστροφή των ομάδων της SL2 στις προπονήσεις από σήμερα.

Η κυβέρνηση άναψε το πράσινο για προπονήσεις στη SL2 (και στη volley league) από σήμερα.

Ο πρόεδρος της μικρής λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, χαρακτήρισε «θετική» τη συγκεκριμένη εξέλιξη, προέβλεψε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου και εξέφρασε την πίστη ότι σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει προπονήσεις και η Football League. Για να συμβεί αυτό πρέπει η Ενωση να καταθέσει πρωτόκολλο με εβδομαδιαία υποχρεωτικά τεστ για τον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Λεουτσάκου στην ΕΡΑ Σπορ.

«Ήταν, σίγουρα, μία πολύ θετική εξέλιξη αυτή που έλαβε χώρα στο Σάββατο το βράδυ. Πλέον μέσα στις πρώτες δέκα ημέρες του Ιανουαρίου λογικά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει πιστεύω και η Football League τις ομαδικές προπονήσεις.

Τα δίνουμε όλα, θα πιέσουμε πάρα πολύ και προς αυτή την κατεύθυνση, έτσι ώστε στα μέσα του Ιανουαρίου να δοθεί η εκκίνηση και σε αυτό το επαγγελματικό μας πρωτάθλημα το οποίο, επίσης, τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button