Uncategorized

Στην κορυφή με πεντάρα!

Στους πέντε ανέμους σκόρπισε την Κιέβο η Ίντερ στο Μιλάνο και με αυτό το αποτέλεσμα στρογγυλοκάθισε στην κορυφή της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη 2η Νάπολι.

Φανταχτερά πράγματα από τον Πέρισιτς που πέτυχε χατ τρικ και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, ενώ οι Σκρίνιαρ και Ικάρντι πέτυχαν από ένα τέρμα και είδαν το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ.

Η εκδοχή που παρουσίασε στο χορτάρι του Μεάτσα το συγκρότημα του Σπαλέτι, ήταν για να την πιεις στο ποτήρι. Δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στην Κιέβο να πιστέψει στο…όνειρο και είχε καθαρίσει το ματς από το ημίχρονο με γκολ του Πέρισιτς στο 23′ και του Ικάρντι στο 38′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “νερατζούρι” όχι μόνο δεν κατέβασαν ρυθμό αλλά σκόραραν ακόμα τρία τέρματα με τους Πέρισιτς και Σκρίνιαρ (57′ και 60′ αντίστοιχα), προτού ο Κροάτης επιθετικός πετύχει το χατ τρικ ολοκληρώνοντας την εκπληκτική του εμφάνιση στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Σαντόν, Ρανόκια, Σκρίνιαρ, Ντ’ Αμπρόζιο (77′ Νταλμπέρ), Ζοάο Μάριο, Βαλέρο, Μπρόζοβιτς, Καντρέβα (85′ Καραμό), Πέρισιτς, Ικάρντι (75′ Εντερ).

Κιέβο (Ρολάντο Μαράν): Γκόμπι, Γκαμπερίνι, Νταϊνέλι, Κατσιατόρε, Γκόμπι (Γιαροζίνσκι), Ριγκόνι (64′ Τόμοβιτς), Ντεπάολι, Μπαστιέν, Μπίρσα, Ινγκλέζε, Μετζιορίνι (69′ Γκαριτάνο).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button