Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στον τελικό οι Νέοι του ΟΦΗ

O OΦΗ έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Β’ Εθνικής, καθώς το Σάββατο (17/6) νίκησε τα Τρίκαλα με 4-1 στα πέναλτι για τον πρώτο ημιτελικό.

Στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 1-1, με τους Θεσσαλούς να κερδίζουν πέναλτι στο 50′ σε ανατροπή του Παρθένη από τον Ξενοκτιστάκη και με τον Καρίκι να ευστοχεί από την άσπρη βούλα ένα λεπτό αργότερα.

Η απάντηση της Κ19 των Ηρακλειωτών ήρθε στο 73′ και με σκόρερ τον Κοντογιάννη, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής και ο γκολκίπερ Βουτσελάς αιφνιδιάστηκε, μια και η μπάλα βρήκε σε… λακούβα στη μεγάλη περιοχή για να καταλήξει τελικά στα δίχτυα.

Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι και στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι ο γκολκίπερ Παπαδάκης σταμάτησε τις εκτελέσεις των Καρίκι και Σκίλα, για να πανηγυρίσει ο ΟΦΗ τη νίκη και την πρόκριση.

Ο έτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Άρη και Καλλιθέα θα γίνει την Κυριακή (18/6) στην Καρδίτσα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Δημήτρης Ζήκος): Βουτσελάς, Μανώλης (110′ Τσομπανίδης), Δράμπαλης, Παπουτσάκης, Τσιμπούκας, Καρίκι, Τοπτίδης, Σκίλα, Παρθένης (89′ Παπανικολάου), Κατσαντώνης, Βαγενάς (82′ Σικόλας).

ΟΦΗ (Βασίλης Πλεσίτης): Παπαδάκης, Κοκολογιάννης, Λαγουδάκης, Νηστικάκης, Ξενοκτιστάκης (63′ Ρουσσάκης), Κοντογιάννης, Κομνηνός (92′ Λαμπριανίδης), Κουράκης (70′ Σταυρακάκης), Σουρνάκης, Ρεμούνδος, Περδίκης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button